فرهنگسرای اشراق میزبان جشنواره عسل می شود


سومین جشنواره عسل با عنوان «عسل آباد» با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم ۲۹ بهمن تا ۹ اسفند در فرهنگسرای اشراق برگزار می‌شود.

به گزارش لقمه، علیرضا زندوکیلی مدیرفرهنگی هنری منطقه ۴ و رییس فرهنگسرای اشراق در نشست خبری با اصحاب رسانه از آغاز سومین جشنواره عسل در ۲۹ بهمن با عنوان «عسل آباد» خبرداد و افزود: این جشنواره با حضور تولیدکنندگان عسل از استان‎های مختلف ایران و با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی هنری و آموزشی به مدت ۱۰ روز از ساعت ۱۰ صبح تا ۸ شب به میزبانی فرهنگسرای اشراق برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری ۱۳ دوره جشنواره گل و گلاب،۶ دوره جشنواره انار و دو دوره جشنواره عسل در سال های ۱۳۸۵ و ۱۳۹۲ در فرهنگسرای اشراق، این فرهنگسرا را خواستگاه برنامه های فرهنگی مهم با موضوع طبیعت دانست و اظهارداشت: جشنواره «عسل آباد» باتوجه رویکرد سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم برگزار خواهد شد.

مدیرفرهنگی هنری منطقه ۴ گفت: اصلاح سبک زندگی به ویژه در حوزه تغذیه برای بهبود سلامت جسم و روح مردم از موضوعات ضروری است که در این جشنواره سعی داریم با اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی و عرضه مستقیم غذاهای سالم در سه محله عسل، محله غذا و محله سوغات در زمینه اصلاح سبک تغذیه شهروندان و خانواده های ایرانی گام برداریم.

زندوکیلی یادآورشد: سومین جشنواره عسل در قالب ۵ محله به نام‎های محله عسل، محله غذا، محله سوغات و صنایع دستی ، محله کودک و کارگاه های آموزشی برگزار می شود.

وی افزود: در بخش جنبی جشنواره نیز گروه های آیینی موسیقی و تئاتر از شهرهای مختلف ایران برنامه های متنوعی اجرا خواهند کرد و رادیوعسلی جشنواره با محوریت اصلاح سبک تغذیه ، ترویج تغذیه سالم ، معرفی فوائد عسل و تاثیرگذاری آن بر سلامتی جسم و روح برنامه خواهد داشت.

رییس فرهنگسرای اشراق گفت: در محله عسل، عسل ها و محصولاتی با کیفیت و مورد تایید سازمان استاندارد در ۳۰ غرفه با حضور تولیدکنندگان عسل از استان‎های مختلف ایران با قیمتی مناسب و پایین تر از نرخ بازار به شهروندان عرضه می شود.

زندوکیلی با بیان این که تمام عسل هایی که در این جشنواره عرضه می شود در ۳ مرحله توسط سازمان استاندارد بررسی و آزمایش شده و از بهترین نوع عسل ها در ایران هستند، گفت: در محله سوغات و صنایع دستی هم از شهرهای مختلف از جمله قزوین، لرستان، کرمان، شیراز، تبریز و تهران انواع سوغات و صنایع دستی هر استان عرضه خواهد شد.

سومین جشنواره عسل ۲۹ بهمن ساعت ۱۵:۳۰ در فرهنگسرای اشراق برگزار می شود.

 

این فرهنگسرا در فلكه دوم تهرانپارس، انتهای خیابان جشنواره واقع است.

 



بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :خبرگزاری مهر

کد: 7885 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ بهمن بازدید: 1051 ساعت: 6:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اسامی کلیه هنرمندان حاضر در نمایشگاه بزرگ سفره های حسینی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۳ آبان
2 آثار منتخب چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های حسینی 90 ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان
3 گزارش تصویری افتتاحیه نمایشگاه بزرگ سفره های حسینی ۱۳۹۲ جمعه ۱۷ آبان
4 نمایشگاه عکس سفره‌‎های حسینی در فرهنگسرای نیاوران افتتاح می‌شود ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۴ آبان
5 نمایشگاه عکس سفره های ایرانی اسلامی به همه کشورهای اسلامی برود ۱۳۹۲ شنبه ۵ مرداد
6 بزرگترین و متنوع ترین سفره افطاری اقوام ایرانی و ملل مسلمان ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۰ تير
7 بزرگترین و متنوع ترین سفره افطاری اقوام ایرانی و ملل مسلمان در جنوب پایتخت ۱۳۹۲ شنبه ۲۹ تير
8 آثار منتخب چهارمین دوره مسابقات عکاسی از سفره‌های هفت سین ۱۳۹۱ چهارشنبه ۳۰ اسفند
9 گزارش تصویری / افتتاحیه جشنواره انار یاقوت بهشت ۱۳۹۱ جمعه ۵ آبان
10 غذاهای محلی در جشنواره هنر و سوغات استان‌های کشور ۱۳۹۱ چهارشنبه ۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 






 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ماست و سالاد را با جوانه گندم غنی تر کنید جوانه‌های غلات و دانه‌ها سرشار از ویتامین‌ها و موا...

  صبحانه چه غذاهایی نخوریم پایگاه خبری لقمه: بدترین گزینه های غذایی برای صبحا...

  مغز با صبحانه بیدار می‌شود همواره شنیده‌ایم که پزشکان از صبحانه به عنوان مهم‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!
آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا به طور سنتی، پنیر موزارلا (پیتزا) از شیر کامل و پر چرب گاومیش‌های آبی به دست می‌آمد اما از چندین دهه قبل ایتالیایی‌ها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.
10 روش بین ‌المللی لاغر شدن همه آن هایی که اضافه وزن دارند و به سلامت خودشان اهمیت می ‌دهند؛ احتمالا با یک قصه پُرغصه دست به ‌گریبان هستند: رژیمی برای کاهش وزن!
چربی‌های شکم را با كمك كدام خوراکی کنیم؟ بررسی مطالعات انجام شده نشان می‌دهد مصرف آووکادو به بهره‌مندی از یک رژیم‌غذایی سالم، افزایش سطح کلسترول خوب، کاهش خطر سندرم متابولیک و کاهش وزن بدن کمک می‌کند.