گیاه بامبو پادزهر سرطان


در دنیای طبیعت، سبزیجات و گیاهان متفاوتی وجود دارد که کافی است آن ها شناسایی شوند و مورد استفاده افراد قرار گیرند.

به گزارش لقمه، این مواد پادزهر های طبیعی هستند که با آلودگی ها و زهر های مصنوعی ایجاد شده در شهر های صنعتی مبارزه می کنند و می توانند به سلامت افراد کمک کنند.

بامبو از گروه سبزیجاتی است که تمام قسمت های آن به سلامتی کمک می کند. قد بلند این گیاه بسیاری را به اشتباه می اندازد و آن را در گروه درختان قرار می دهند در حالی که بامبو یک گیاه از تیره گندمیان است. بهتر است از اطلاعات گیاه شناسی بامبو مطلع شویم و علاوه بر جنبه تزیینی آن از خواص این گیاه هم بهره مند شویم. زیرا اکثر افراد صرف نظر از خواص سرشار بامبو فقط به دلیل زیبای ظاهری آن را تهیه می کنند.

خوردن ساقه بامبو می تواند برای سلامت قلب و مبارزه با عوامل سرطان زا بسیار مفید باشد. مصرف ساقه بامبو از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری می کند. علاوه بر این موارد مصرف ساقه بامبو در کاهش وزن، کنترل کلسترول، سلامت قلب، مبارزه با سرطان هم مفید است.

افزایش ایمنی

ساقه های بامبو متشکل از مواد معدنی و ویتامین ها و مواد مغذی هستند که برای کارکرد بدن ضروری است و به بهبود ایمنی بدن کمک می کند ساقه بامبو در برگیرنده ویتامین های A.B.C.E است مانند تیامین، ریبوفلاوین که ایمنی بدن را افزایش می دهد.

کاهش وزن

ساقه های بامبو بهترین مواد غذایی برای کاهش وزن است. چون سرشار از فیبر و مواد معدنی است که انسان را تا مدت ها در حالت سیری نگه می دارد. همچنین حاوی مقادیر بسیار اندک قند و کالری است. یک درصد کربوهیدرات در ساقه بامبو وجود دارد به همین دلایل می تواند یک میان وعده مناسب برای کسانی که اضافه وزن دارند و درصدد کاهش آن هستند به حساب آید.

کنترل کلسترول

مصرف ساقه های بامبو به کاهش سطح کلسترول LDL کمک می کند به دو دلیل: نخست آن که ، ساقه های بامبو به کاهش سطح ال دی ال کمک می کندچون حاوی مقادیر مناسبی از فیبر است.دوم این که: باید در نظر داشت که فیبر غذایی به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند.

سلامت قلب

ساقه های بامبو حاوی مواد مغذی ضروری و مواد معدنی مانند سلنیوم و پتاسیم است که برای قلب بسیار مفید است. چون کربوهیدرات و قند کمی دارد برای پیشگیری از بیماری های قلبی بسیار مفید و موثر است. ساقه های بامبو غنی از فیبر است کلسترول اضافی را از شریان ها بیرون کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

مبارزه با سرطان

ساقه های بامبو، غنی از آنتی اکسیدان و فیتوسترولها است و خاصیت آن از بین بردن رادیکال های آزاد می باشد. رادیکال های آزاد یکی از عوامل موثر در بوجود آمدن سرطان ها است در نتیجه کنترل و کاهش این رادیکال ها احتمال بروز سرطان ها را کاهش می دهد.

 



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7887 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ بهمن بازدید: 4116 ساعت: 9:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 معجزه جوشانده برگ گیاه "بامبو"در دفع انگل‌های روده ۱۳۹۳ شنبه ۳۰ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...

  روغن‌های مفید را بشناسید افراد زمانی که نامی از چربی به میان می‌آید، چاقی و...

  درمان آنفولانزا با انار پایگاه خبری لقمه: کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تخمه هندوانه با یک دنیا خاصیت هندوانه یکی از محبوب ترین میوه های تابستانی است؛ دانه های این میوه سرشار از مواد مغذی از جمله اسیدهای چرب، پروتئین های لازم و مواد معدنی فراوان است.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.
راهنما: برای راه اندازی تهیه غذای خانگی چه کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: مشاغل زیادی هستند که ما آن‌ها را به درستی نمی‌شناسیم. آدم‌های زیادی هم هستند که هنوز جویای شغل مناسب هستند. مجله مهر شما را با برخی از این مشاغل آشنا می‌کند.
رابطه جنسی بهتر با این برنامه غذایی 10 تا از بهترین غذاهایی که در داشتن روابط جنسی بهتر در هر سن و در هر مرحله از زندگی به شما کمک می کند را معرفی می کنیم.