معجزه جوشانده برگ گیاه "بامبو"در دفع انگل‌های روده


ساقه و برگ‌های گیاه بامبو در تقویت دستگاه گوارش و کاهش درد شکم بسیار مفید است.

به گزارش لقمه، دکتر مینا محمدپور متخصص تغذیه و انرژی درمانی در گفتگویی گفت: جوشانده (Sodden) برگ بامبو در رفع اختلالات گوارشی، دفع انگلهای روده و کاهش دردهای شکمی نقش موثری دارد.

وی افزود: همچنین جهت درمان بیماریهای تنفسی از جوشانده شاخه‌های بامبو همراه عسل یک یا دو بار در روز اثر شایانی دارد.

این متخصص اظهار داشت: ضماد ساقه‌های نازک بامبو برای بهبود زخم‌ها و اثر نیش حشرات بسیار مفید است.

محمدپور خاطرنشان کرد: استفاده از جوشانده ساقه‌های بامبو در ماه آخر بارداری موجب کاهش درد زایمان شده و مصرف آن بعد از تولد بچه موجب خارج شدن جفت و جلوگیری از خونریزی می‌شود.

شایان ذکر است، مصرف جوشانده ساقه‌های بامبو مخلوط با مربای خرما دوبار در روز، در ماه‌های اول بارداری موجب سقط جنین می‌شود.

این گیاه حاوی آب، پروتئین، روغن، مواد معدنی، کربوهیدرات، کلسیم، فسفر، آهن، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین C است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 6580 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۳۰ فروردين بازدید: 4063 ساعت: 9:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گیاه بامبو پادزهر سرطان ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...

  نوشیدن چای جوشیده ممنوع! مصرف شیر همراه با چای موجب می شود اگزالات چای با ک...

  10برگزیده دنیای خوراکی ها لقمه: با توجه به تنوع مواد غذایی بیشتر ما برای انت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل را به سه روش برای شما آموزش داده ایم.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان پایگاه خبری لقمه: مریم امیرجلالی در یک برنامه تلویزیونی ضمن تحسین شیرینی پزی فریبا کوثری برای مرجانه گلچین د رزمینه آشپزی کری خواند.
در یخچال تان را به روی کپک ببندید میوه، نان و هر خوردنی دیگری پس از مدتی کپک می زند. اصلا اگر چند روز از یخچال تان غافل شوید و در آن را باز نکنید تنها یک راه حل برای فرار از بوی بد یخچال تان برای تان باقی می ماند و آن راه حل هم ریختن مواد غذایی فاسد شده داخل سطل زباله است!