معاون وزیر کشاورزی اعلام کرد:
کاهش قیمت مرغ با توزیع ذخایر 150 هزار تنی


معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام از ایجاد تعادل در بازار مرغ در آینده نزدیک خبر داد و گفت: ذخایر شرکت پشتیبانی امور دام به حدی است که هیچ نگرانی برای تامین نیاز مردم حتی تا پس از ایام عید، وجود ندارد.

به گزارش لقمه، حسن رکنی اظهار کرد: بازار مرغ همواره تابع عرضه و تقاضاست که در شرایط فعلی نه به دلیل کاهش و کمبود عرضه بلکه به علت افزایش کشش و تقاضای برای این محصول که در ایام دهه فجر و پس از آن رخ داد، بازار با نوساناتی مواجه شد.

وی افزود: در حال حاضر تولید مرغ گرم کماکان ادامه دارد و میزان عرضه گوشت مرغ در تهران به عنوان یکی از مناطق شاخص در کشور روند افزایشی دارد؛ به گونه‌ای که براساس آخرین آمار دریافت شده از میدان بهمن تهران به عنوان یکی از پایگاه‌های اصلی سنجش توزیع گوشت مرغ در بازار پایتخت، طی 10 ماهه امسال روزانه 305 تن گوشت مرغ توزیع شده است. در حالی که این میزان در روزهای بهمن به 315 تن افزایش یافت.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام ادامه داد: شرکت پشتیبانی امور دام با توجه به وظیفه تنظیم بازاری خود، در سال جاری اقدام به خرید گوشت مرغ مازاد از تولیدکنندگان کرده است؛ به گونه‌ای که در بهمن ماه بیش از 40 هزار تن گوشت مرغ از مرغداران خریداری شد و میزان ذخایر شرکت پشتبیانی امور دام تاکنون به بیش از 150 هزار تن رسیده است.

رکنی با بیان این‌که ذخایر کنونی شرکت پشتیبانی امور دام تاکنون بی نظیر بوده است، گفت: با توجه به این حجم ذخیره در شرکت پشتیبانی امور دام و توزیع منطقه‌ای آن در سطح کشور، هیچ جای نگرانی برای تامین پروتئین مورد نیاز مردم وجود ندارد. به ویژه اینکه خریدهای شرکت پشتیبانی امور دام عمدتا از واحدهای زنجیره‌ای تولیدکننده و با کیفیت بالا بود و هم اکنون توزیع آن در مراکز استان ها با قیمت پایه کیلویی 5500 تومان آغاز شده است.

وی با اشاره به این‌که تعیین نیاز هر استان در طرح توزیع گوشت مرغ منجمد شرکت پشتیانی امور دام در ستاد استان‌ها اعلام می‌شود، گفت: برای تمام شبکه‌هایی که امکان توزیع دارند از جمله دانشگاه‌ها، فروشگاه‌ها و ارگان‌هایی مانند پادگان ها که مصرف بالایی دارند، توانایی تامین گوشت مورد نیازشان وجود دارد و حتی می توانیم توزیع را در روزهای تعطیل انجام دهیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام تاکید کرد: ذخایر شرکت پشتیبانی امور دام به حدی است که می توانیم از هم اکنون تا شب عید و پس از آن روزانه تا چندین هزار تن نیز توزیع انجام دهیم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7891 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲ اسفند بازدید: 1841 ساعت: 9:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
3 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
5 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
6 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
8 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
9 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
10 توزیع ۱۷۵۰ تُن کالای اساسی برای اربعین حسینی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ مرداد
11 توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

  استفاده از ظروف مسی مس بدن را تامین نمی‌کند کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم...

  12 ماده‌ غذایی برای بالا بردن کلسترول خوب خون فیبرهای غذایی می‌توانند میزان کلسترول خوب خون را ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.
10 نکته برای سوختن چربی و کالری بیشتر اگر می‌خواهید در طول روز چربی و کالری بیشتری بسوزانید این مطلب به دردتان می‌خورد.
رفع غلظت خون با مصرف انار یک متخصص طب سنتی گفت: غلظت خون در رنگ و شفافیت پوست بسیار اهمیت دارد چرا که میزان غلظت خون در زیبایی و خوش رنگی چهره تاثیر گذار است و افزایش غلظت خون موجب تیره شدن پوست می‌شود و مصرف انار در کاهش غلظت خون تاثیر گذار است.
صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان پایگاه خبری لقمه: یک صادرکننده برتر گفت: پس از صنعت گاو شیری آمریکا، کشورمان ایران هم‌تراز با کانادا در رتبه دوم دنیا قرار دارد و با اقدامات انجام شده و پیشرفت روزافزون علم در کشور توانسته‌ رقبای خود را کنار بزند.