سکوت سازمان حمایت مصرف‌کنندگان در برابر افزایش قیمت لبنیات


علیرغم اولتیماتوم سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان برای بازگشت قیمت‌ محصولات لبنی و شیر به نرخ‌های قبل، نه تنها کارخانه‌های متخلف قیمت‌ فرآورده‌های‌شان را کاهش نداده‌اند بلکه کارخانه‌های دیگر هم به جمع آنها اضافه شدند و قیمت شیرکم چرب‌شان را 300 تومان افزایش دادند.

به گزارش لقمه، در حالی که سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان به صنایع لبنی اخطار داده بود که تا نهم اسفند مهلت دارند قیمت‌های افزایش یافته محصولاتشان را به حالت قبل برگردانند، لبنیاتی‌ها از 10 روز پیش محصولات تولیدی خود را با همان قیمت‌های جدید و افزایش یافته روانه بازار می‌کنند و حتی از اوایل این هفته هم کارخانه‌های دیگری به جمع افزایش قیمت‌ها اضافه شدند و محصولات‌شان را گران کردند.

به طوری‌که هر لیتر شیر استریل که 2500 تومان در بازار مصرف عرضه می‌شد، از سه روز پیش 300 تومان افزایش یافت و 2800 تومان فروخته می‌شود.

ابتدای امسال قیمت شیر کم‌چرب بطری حدود 1600 تومان بود که با احتساب 15 درصد مجوز افزایش از دهم تیرماه قیمت هر بطری شیر کم‌چرب نهایتا باید 1840 تومان فروخته می‌شد اما کارخانه‌های لبنی در همان ابتدا به پیشواز افزایش قیمت شیر رفتند و هر بطری شیر کم‌چرب را به 2000 تومان افزایش دادند و حالا پس از گذشت هشت ماه کارخانه‌های لبنی مجددا قیمت شیر را در بسته‌بندی‌های مختلف افزایش دادند؛ به گونه‌ای که قیمت شیر کم‌چرب بطری‌ در اواخر هفته گذشته به 2500 تومان افزایش یافت.

در این میان دستگاه‌های نظارتی مثل سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان باید به بازار لبنیات ورود و با تولید‌کنندگان متخلف که قیمت محصولات‌شان را خودسرانه افزایش داده‌اند، برخورد کنند اما پیگیری‌های متعدد خبرنگار ایسنا از این سازمان تا زمان انتشار خبر بدون نتیجه باقی ماند. سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان علیرغم اینکه خود به صنایع اخطار داده و اعلام کرده که با متخلفان برخورد خواهد کرد سکوت اختیار کرده است درحالی که فعالیت سودجویان در این آشفته بازار نابسامان رونق گرفته است.

در این زمینه محمد فربد، عضو انجمن صنفی صنایع لبنی به ایسنا گفت: سازمان حمایت مصر‌ف‌کنندگان و تولیدکنندگان می‌تواند در صورت اثبات تخلف هر یک از کارخانه‌های تولیدکننده محصولات لبنی، آن ها را فراخوانده و توضیحات لازم را از صاحبان این صنایع بشنود و اگر تخلف آن‌ها به اثبات رسیدف می تواند مطابق با مقررات با آن ها برخورد کند.

وی افزود: نباید به صنایع لبنی نگاه جزئی داشت و باید همه جوانب را در نظر گرفت، چرا که براساس گزارش بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران میزان افزایش قیمت صنایع لبنی در هفته اول اسفند امسال نسبت به مدت مشابه پارسال 11 درصد بوده و این درحالی است که صنایع لبنی مجوز افزایش 15 درصدی را داشته اند.

این عضو انجمن صنفی صنایع لبنی تاکید کرد که اگر میزان افزایش صنعت لبنیات کمتر از نرخ تورم و مجوزی که به آن‌ها داده شده، باشد دستگاه های نظارتی مانند سازمان حمایت مصر‌ف‌کنندگان و تولیدکنندگان باید اجازه دهند صنایع به کارشان ادامه دهند اما اگر کارخانه‌ای بیش از 15 درصد افزایش قیمت داشته باید با آن‌ها برخورد شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7916 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۹ اسفند بازدید: 2221 ساعت: 9:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
4 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 تجارت جایگزین سلامت در داروخانه‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
6 افزایش ۳۰ درصدی قیمت حبوبات با حذف ارز ترجیحی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
8 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
9 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
10 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
11 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آهن گیاهی یا آهن حیوانی؟ محققان اسپانیایی معتقدند که آهن گیاهی بهتر از آهن ...

  5 هفته سویا بخورید روش های ممانعت از ابتلا به بیماری های قلبی کاهش مق...

  آیا خوردن غذایی که روی زمین افتاده است اشکالی ندارد؟ هر وقت پسرم غذا و مواد خوراکی‌اش را روی زمین می‌ان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
آموزش دوخت سرویس دم‌کنی در این متن ما به آموزش یکی ازدم کنی ها می پر دازیم و شما در سایزهای دلخواه ومتفاوت میتوانید درست کنید.
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با مصرف لبنیات یک روانپزشک با تاکید بر مصرف لبنیات تازه و مغزهایی مانند پسته، بادام و گردو گفت: بیشترین میزان سرتونین در ماست و شیر تازه دیده می‌شود.
شخصیت خود را با مواد غذایی شکل دهید یافته های جدید علمی دانشمندان نشان می دهند که مواد غذایی می توانند در دستگاه گوارش واکنش هایی ایجاد کنند که باعث تغییرات روحی در انسان می شود و بر شخصیت انسان تاثیر می گذارد .