قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت پایگاه خبری لقمه: سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ایران، از افزایش قیمت محصولات لبنی از ابتدای خرداد ماه خبر داد و تأکید کرد که این افزایش قیمت ارتباطی به جنگ ندارد.
سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان غذا و دارو، در خصوص وضعیت توزیع شیرخشک در داروخانه‌های کشور، توضیحاتی داد.
تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن تولیدکنندگان شیر خشک از تولید و تامین شیر خشک بدون مشکل خبر داد.
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد پایگاه خبری لقمه: از ۵۳ قلم کالای خوراکی منتخب در نقاط شهری کشور، در ۳۲ قلم، درصد تغییرات سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه‌ای، نقاط شهری کشور (۳۸.۴) بوده است.
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها پایگاه خبری لقمه: بیش از یک ماه است که از عرضه رسمی شکر خبری نیست. این کالا در برخی از فروشگاه‌های کوچک بدون درج قیمت، هر بسته ۹۰۰ گرمی ۶۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.
خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره پایگاه خبری لقمه: خانم دکتر فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت از غرفه لبنیات پاک بازدید کرد و نسبت به شعار تبلیغاتی این برند واکنش جالبی داشت.
کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر پایگاه خبری لقمه: در حالی که همه هنردوستان در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر معمولا در انتظار دیدن سلبریتی ها و هنرمندان مطرح سینما هستند، اتفاقی جالب نظرها را به سوی خود جلب کرد.
صفحه 1 از 45   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

  مبارزه نارگیل با پوسیدگی دندان دانشمندان دریافتند که نارگیل می تواند با مهمترین ع...

  کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید می توان با رعایت چند نکته غذایی از خوردن کربوهیدرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آزمایش چربی خون از چه سنی لازم است؟ چربی‌ها پس از آب و پروتئین سومین ماده تشکیل‌ دهنده بدن انسان هستند و مهم‌ترین منبع ذخیره انرژی در بدن محسوب می‌شوند.
عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج خود رسیده و هشدارهای اهالی سلامت کشور را در پی داشته است.
جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.