به گزارش لقمه، رییس بخش نفرولوژی و دیالیز بیمارستان شهید مدرس به برخی مواد مضر برای سلامتی کلیه ها اشاره کرد و گفت: غذاهای شور، مواد شیمیایی، استعمال دخانیات و مشروبات الکلی سلامت کلیه ها را به خطر می اندازند و همه افراد حتی اگر فشار خون بالا ندارند، باید از مصرف غذاهای شور پرهیز کنند.
شهناز اتابک افزود: امروزه مصرف مکمل های پروتئینی در بدنسازی رواج زیادی یافته است که برای کلیه بسیار مضرند و منجر به نارسایی کلیه می شوند.
وی با اشاره به لزوم معاینات دوره ای برای پیشگیری از بیماری ها گفت: افرادی که از سلامت کامل جسمی برخوردارند و هیچ گونه سابقه خانوادگی در ابتلا به بیمار یهای کلیوی ندارند، باید هر سه سال یک بار برای انجام آزمایشات لازم و هر 4 یا 5 سال برای سونوگرافی اقدام نمایند.
این فوق تخصص کلیه به افرادی که سابقه ابتلا به بیماری های کلیوی دارند، توصیه کرد: هر شش ماه یک بار آزمایشات و معاینات لازم را انجام داده و از مصرف گوشت قرمز و غذاهای شور پرهیز کنند.
نقل از : ایصدا