مصرف زیاد نمک برای کلیه ها خطرناک است


مصرف بیش از حد غذاهای شور و مکمل های پروتئینی، سلامت کلیه ها را به خطر می اندازد.

 به گزارش لقمه، رییس بخش نفرولوژی و دیالیز بیمارستان شهید مدرس به برخی مواد مضر برای سلامتی کلیه ها اشاره کرد و گفت: غذاهای شور، مواد شیمیایی، استعمال دخانیات و مشروبات الکلی سلامت کلیه ها را به خطر می اندازند و همه افراد حتی اگر فشار خون بالا ندارند، باید از مصرف غذاهای شور پرهیز کنند.
 شهناز اتابک افزود: امروزه مصرف مکمل های پروتئینی در بدنسازی رواج زیادی یافته است که برای کلیه بسیار مضرند و منجر به نارسایی کلیه می شوند.
 وی با اشاره به لزوم معاینات دوره ای برای پیشگیری از بیماری ها گفت: افرادی که از سلامت کامل جسمی برخوردارند و هیچ گونه سابقه خانوادگی در ابتلا به بیمار یهای کلیوی ندارند، باید هر سه سال یک بار برای انجام آزمایشات لازم و هر 4 یا 5 سال برای سونوگرافی اقدام نمایند.
 این فوق تخصص کلیه به افرادی که سابقه ابتلا به بیماری های کلیوی دارند، توصیه کرد: هر شش ماه یک بار آزمایشات و معاینات لازم را انجام داده و از مصرف گوشت قرمز و غذاهای شور پرهیز کنند.


نقل از : ایصدا

کد: 819 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۲۰ اسفند بازدید: 3162 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیب معجونی برای درمان بسیاری از دردها سیب از جمله میوه‌هایی است که در همه فصل‌های سال بی...

  وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از...

  فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت