مصرف زیاد نمک برای کلیه ها خطرناک است


مصرف بیش از حد غذاهای شور و مکمل های پروتئینی، سلامت کلیه ها را به خطر می اندازد.

 به گزارش لقمه، رییس بخش نفرولوژی و دیالیز بیمارستان شهید مدرس به برخی مواد مضر برای سلامتی کلیه ها اشاره کرد و گفت: غذاهای شور، مواد شیمیایی، استعمال دخانیات و مشروبات الکلی سلامت کلیه ها را به خطر می اندازند و همه افراد حتی اگر فشار خون بالا ندارند، باید از مصرف غذاهای شور پرهیز کنند.
 شهناز اتابک افزود: امروزه مصرف مکمل های پروتئینی در بدنسازی رواج زیادی یافته است که برای کلیه بسیار مضرند و منجر به نارسایی کلیه می شوند.
 وی با اشاره به لزوم معاینات دوره ای برای پیشگیری از بیماری ها گفت: افرادی که از سلامت کامل جسمی برخوردارند و هیچ گونه سابقه خانوادگی در ابتلا به بیمار یهای کلیوی ندارند، باید هر سه سال یک بار برای انجام آزمایشات لازم و هر 4 یا 5 سال برای سونوگرافی اقدام نمایند.
 این فوق تخصص کلیه به افرادی که سابقه ابتلا به بیماری های کلیوی دارند، توصیه کرد: هر شش ماه یک بار آزمایشات و معاینات لازم را انجام داده و از مصرف گوشت قرمز و غذاهای شور پرهیز کنند.


نقل از : ایصدا

کد: 819 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۲۰ اسفند بازدید: 3197 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درما...

  پوست پرتقال برای سلامت پوست مفید است بیشتر افراد بر این باورند که پوست میو‌ه‌ای همچون پ...

  پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ پتیزا غذای خوشمزه ای است اما بعضی ها فقط باید نگا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کوچک کردن شکم سخت است یا آسان؟ پیاده‌روی آهسته به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در روز مؤثرترین روش برای کوچک کردن شکم است.
گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادران 7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادرانمصرف گردو می تواند از بروز سرطان سینه و پوکی استخوان جلوگیری کند. مطالعه صورت گرفته نشان می دهد که مصرف روزانه گردو بروز و پیشرفت سرطان سینه را به تاخیر می اندازد.
مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»