در نشست خبری رئیس سازمان استاندارد عنوان شد:
اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت


قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، شست خبری «نیره پیروزبخت» رئیس سازمان ملی استاندارد صبح شنبه 18 مهرماه به مناسبت روز جهانی استاندارد، برگزار شد.

 

اعلام اسامی 14 برند متخلف آبلیمو

وی در این نشست، اسامی برندهای متخلف آبلیموی صنعتی را به این شرح معرفی کرد: براساس مشاهده بازرسان استاندارد، آبلیموهای تولیدی با برندهای «هم‌نوش»، «رازقی»، «زیبنده»، «ترش مزه»، «سپنتا»، «بهینه‌نوش»، «هرمود»، «می‌گلی»، «خزر»، «ناجی»، «چینوت»، «شط»، «حاسب» و «دست‌چین» شناسایی شده‌اند.

 

وی با اشاره به طرح پژوهش اصالت‌سنجی مواد غذایی در این سازمان گفت: قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.


وزارت بهداشت مسئول تغذیه بهداشتی مردم است

رییس سازمان ملی استاندارد در ادامه درباره اختلاف‌نظر سازمان استاندارد و وزارت بهداشت درباره آب آشامیدنی «دماوند» نیز توضیح داد: نمی‌خواهم وارد درگیری شوم و تاکنون نیز هماهنگی‌هایی با وزارت بهداشت در این مورد داشته‌ایم اما به طور کلی وزارت بهداشت مسئول تغذیه بهداشتی مردم و سازمان استاندارد مسئول استاندارد‌های مرتبط با این مواد است.

 

وی خاطرنشان کرد: از نظر ما استاندارد فقط یک استاندارد است و مشکل این است که در سطح کلان از الگوهای مختلف استفاده می‌شود. در عین حال الگوی ما سازمان بین‌المللی استاندارد است و این امر ضرورت دارد که در دوران پساتحریم با توجه به مباحث سازمان تجارت جهانی باید استاندارد‌ها را با همه مجامع یکسان کنیم.

 

پیروزبخت گفت: فاکتوری که وزارت بهداشت آن را در ضوابط فنی خود برای آب‌های آشامیدنی قرار داده باید در استاندارد می‌آمد نه ضوابط فنی.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8281 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر بازدید: 596 ساعت: 2:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیشتر آبلیموها شیمیایی هستند نه طبیعی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
2 پیشگیری از یبوست با ترکیب عسل و آبلیمو ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
3 فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
4 ارتباط آبلیمو با کاهش وزن چیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
5 کدام آبلیموها صد در صد طبیعی هستند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
6 ارجاع پرونده تخلفات ۵۱ محصول تولید آبلیمو به مراجع قضایی ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۹ مهر
7 سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر
8 تکلیف کارخانه‌های آبلیمو آبان‌ماه مشخص می‌شود ۱۳۹۴ جمعه ۱۷ مهر
9 بازرسی از 17 کارخانه‌ آبلیموسازی و دریغ از حتی یک قطره آبلیموی طبیعی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۵ مهر
10 نشانه آبلیموی طبیعی را بشناسید ۱۳۹۴ شنبه ۱۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 






 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  کودکان ماهی بخورند یا نخورند؟ برخی شواهد حاکی از آن هستند که مصرف ماهی طی باردار...

  ۸ نکته اعجاب‌انگیز نوشیدن چای به‌تازگی پژوهشی توسط استرالیایی‌ها انجام شده که بی...

  آهن گیاهی یا آهن حیوانی؟ محققان اسپانیایی معتقدند که آهن گیاهی بهتر از آهن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا با خوردن لواشک و آلوچه لاغر می شویم؟ قره قروت، آلوچه و لواشک از محبوب ترین تنقلات به شمار می روند. این خوراکی ها مانند بسیاری از مواد غذایی هم فوایدی دارند و هم مضراتی.
نگاهی به مفهوم امنیت غذایی و ایمنی غذا افشین اسماعیلی فر – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟