در نشست خبری رئیس سازمان استاندارد عنوان شد:
اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت


قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، شست خبری «نیره پیروزبخت» رئیس سازمان ملی استاندارد صبح شنبه 18 مهرماه به مناسبت روز جهانی استاندارد، برگزار شد.

 

اعلام اسامی 14 برند متخلف آبلیمو

وی در این نشست، اسامی برندهای متخلف آبلیموی صنعتی را به این شرح معرفی کرد: براساس مشاهده بازرسان استاندارد، آبلیموهای تولیدی با برندهای «هم‌نوش»، «رازقی»، «زیبنده»، «ترش مزه»، «سپنتا»، «بهینه‌نوش»، «هرمود»، «می‌گلی»، «خزر»، «ناجی»، «چینوت»، «شط»، «حاسب» و «دست‌چین» شناسایی شده‌اند.

 

وی با اشاره به طرح پژوهش اصالت‌سنجی مواد غذایی در این سازمان گفت: قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.


وزارت بهداشت مسئول تغذیه بهداشتی مردم است

رییس سازمان ملی استاندارد در ادامه درباره اختلاف‌نظر سازمان استاندارد و وزارت بهداشت درباره آب آشامیدنی «دماوند» نیز توضیح داد: نمی‌خواهم وارد درگیری شوم و تاکنون نیز هماهنگی‌هایی با وزارت بهداشت در این مورد داشته‌ایم اما به طور کلی وزارت بهداشت مسئول تغذیه بهداشتی مردم و سازمان استاندارد مسئول استاندارد‌های مرتبط با این مواد است.

 

وی خاطرنشان کرد: از نظر ما استاندارد فقط یک استاندارد است و مشکل این است که در سطح کلان از الگوهای مختلف استفاده می‌شود. در عین حال الگوی ما سازمان بین‌المللی استاندارد است و این امر ضرورت دارد که در دوران پساتحریم با توجه به مباحث سازمان تجارت جهانی باید استاندارد‌ها را با همه مجامع یکسان کنیم.

 

پیروزبخت گفت: فاکتوری که وزارت بهداشت آن را در ضوابط فنی خود برای آب‌های آشامیدنی قرار داده باید در استاندارد می‌آمد نه ضوابط فنی.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8281 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر بازدید: 4179 ساعت: 2:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیشتر آبلیموها شیمیایی هستند نه طبیعی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
2 پیشگیری از یبوست با ترکیب عسل و آبلیمو ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
3 فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
4 ارتباط آبلیمو با کاهش وزن چیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
5 کدام آبلیموها صد در صد طبیعی هستند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
6 ارجاع پرونده تخلفات ۵۱ محصول تولید آبلیمو به مراجع قضایی ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۹ مهر
7 سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر
8 تکلیف کارخانه‌های آبلیمو آبان‌ماه مشخص می‌شود ۱۳۹۴ جمعه ۱۷ مهر
9 بازرسی از 17 کارخانه‌ آبلیموسازی و دریغ از حتی یک قطره آبلیموی طبیعی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۵ مهر
10 نشانه آبلیموی طبیعی را بشناسید ۱۳۹۴ شنبه ۱۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  7 نکته مهم درمورد بستنی یکی از لذت‌ بخش‌‌ترین میان‌وعده‌هایی که در تابستان...

  میوه هایی برای شارژ شدن انسان های خسته ممکن است در طول روز دچار خستگی شوید ولی می دانید ک...

  یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غذایی حاوی پروتئین، چربی‌های سالم، غلات و سبزیجات مغذی نقش تعیین‌کننده‌ای در تأمین انرژی و حفظ سلامتی دارند. با ایجاد تعادل در رژیم غذایی و بهره‌گیری از مواد غذایی گرم و مغذی، می‌توانید احساس راحتی و انرژی بیشتری داشته باشید.
تخمه هندوانه با یک دنیا خاصیت هندوانه یکی از محبوب ترین میوه های تابستانی است؛ دانه های این میوه سرشار از مواد مغذی از جمله اسیدهای چرب، پروتئین های لازم و مواد معدنی فراوان است.
چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.