کدام آبلیموها صد در صد طبیعی هستند؟


پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: طبیعتا وقتی آبلیمو با افزودنی‌هایی ترکیب می‌شود، دیگر نمی‌توان به آن عنوان صد درصد طبیعی را اطلاق کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهندس نسترن محمدی در این باره گفت: طبیعتا وقتی آبلیمو با افزودنی‌هایی  ترکیب می‌شود دیگر نمی‌توان به آن عنوان صد درصد طبیعی اطلاق کرد و اینکه عبارت صد در صد طبیعی برای آبمیوه خالص و غیر بازسازی شده بکار می‌رود و عنوان طبیعی برای محصولاتی که مواد افزودنی سنتتیک به آنها اضافه نشده باشد، کاربرد دارد و معمولا قیمت محصولات صد در صد  طبیعی گران‌تر هم  هست.

 

وی افزود: یکی از معضلات امروز ارگان‌های نظارتی در سراسر دنیا برخورد با تقلب در فرآورده‌های غذایی است؛ چراکه پیشرفت علم و بهره‌مندی از آن در تولید، چالشی را نیز از سوی متقلبان برای این حوزه بوجود می‌آورد؛ یعنی برخی‌ها به طمع کسب سود بیشتر، هنرشان کاهش قیمت‌ تولید با تقلب است و البته که شناسایی این تقلب‌ها خیلی هم سهل نیست.

 

محمدی اظهار داشت: اما با همه این تفاسیر، نظارت سازمان غذا و دارو بر تولیدکنندگان مستمر است و دستگاه‌های نظارتی مانند ما  اهتمام خود را در مبارزه با متخلفان و متقلبانی قرار می‌دهند که به انحاء مختلف می‌خواهند از نظارت‌ها بگریزند.

 

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو افزود: البته در برخی موارد هم افراد غیرمسئول و ناآگاه مطالبی مطرح می‌کنند با این توجیه که  آبلیموهای موجود در بازار از مواد شیمیایی ساخته شده‌اند و آبلیمو نیستند و با این چنین اظهاراتی موجب تشویش اذهان می‌شوند، اما به پشتوانه نظارت‌های جدی  معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به عنوان مجریان سیاست‌های کلان سازمان غذا و دارو، نباید بر آنها وقعی نهاد و سخنان‌شان را جدی تلقی کرد.

 

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، محمدی افزود: از جمله  وظایف سازمان غذا و دارو اتخاذ تدابیری است که بواسطه آن مردم از صحت و سلامت فرآورده‌های غذایی  اطمینان حاصل کنند؛ به همین دلیل توصیه اساسی ما توجه مردم به نشان سازمان غذا و دارو و پروانه بهداشتی در بسته بندی فراورده‌های غذایی است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10420 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 2655 ساعت: 1:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیشتر آبلیموها شیمیایی هستند نه طبیعی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
2 پیشگیری از یبوست با ترکیب عسل و آبلیمو ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
3 فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
4 ارتباط آبلیمو با کاهش وزن چیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
5 ارجاع پرونده تخلفات ۵۱ محصول تولید آبلیمو به مراجع قضایی ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۹ مهر
6 سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر
7 اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر
8 تکلیف کارخانه‌های آبلیمو آبان‌ماه مشخص می‌شود ۱۳۹۴ جمعه ۱۷ مهر
9 بازرسی از 17 کارخانه‌ آبلیموسازی و دریغ از حتی یک قطره آبلیموی طبیعی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۵ مهر
10 نشانه آبلیموی طبیعی را بشناسید ۱۳۹۴ شنبه ۱۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تقلبات رایج در تولید آب لیمو آب لیمو ترش به دلیل سرشار بودن از ویتامین c و طعم ...

  چرا بچه‌ها از سبزیجات سبز بدشان می‌آید قیافه‌ی این طفل معصوم را ببینید با دیدن بروکلی چه ...

  تصفیه یونهای آب برای قلب مضر است یک متخصص تغذیه گفت: ‌‌آبهایی که توسط تصفیه‌کننده‌ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رابطه بین غذا و جوش های پوستی یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »
ذرت مکزیکی رژیمی بخورید متخصصان تغذیه معتقدند که ذرت مکزیکی اگر به صورت مناسب تهیه شود نه تنها مضر نیست، بلکه می تواند به عنوان یک میان وعده مناسب جایگزین تنقلات بی ارزش مثل چیپس و پفک شود.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها افزایش صدور مجوز تاسیسات گردشگری در سال ۱۴۰۲ ، بیش از آنکه معلول قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار باشد،حاصل سیاست‌های وزارت میراث فرهنگی در حمایت از بومگردی ها و هتلهاست.