سرانه مصرف آبزیان در ایران کمتر از نصف متوسط جهانی است


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: در حال حاضر سرانه مصرف آبزیان در ایران 9.2 کیلوگرم است در حالی که متوسط مصرف جهانی به حدود 19.2 درصد می رسد.

آبزیان+مصرف+ایران

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اسکندر زند روز دوشنبه در مراسم نخستین کنگره بین المللی آبزی پروری خاورمیانه و آسیای مرکزی در هتل المپیک تهران، با یادآوری بخشنامه اخیر معاونت رئیس جمهوری و سازمان برنامه و بودجه گفت: قرار است بودجه تحقیقات کشاورزی در سال 95 به یک درصد برسد، درحالی که هم اکنون کل سهم بودجه تحقیقات از تولید ناخالص ملی 0.48 درصد است.


وی افزود: باتوجه به عزمی که در دولت یازدهم وجود دارد، امیدواری را در دل تولیدکنندگان و محققان کشور ایجاد کرده و مطمئنیم به اهداف برنامه مان می رسیم.


وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری درباره افزایش سهم تحقیقات و رساندن بودجه این بخش به چهار درصد تا افق 1404 گفت: در حال حاضر سهم کل تحقیقات از تولید ناخالص ملی 0.48 درصد است که این رقم بسیار ناچیزی است؛ در صورتی که در سال 95 این رقم به یک درصد برسد، به طور حتم به اهداف برنامه ششم توسعه می رسیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 8451 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۲ آذر بازدید: 1438 ساعت: 12:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 نکته تغذیه سالم برای افراد بالای 65 سال پایگاه خبری لقمه: انتخاب غذای سالم هوشمندانه ترین ...

  خواص خوردن ژله یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگ‌های...

  ترفندهای عجیب و غریب برای كاهش وزن شاید شما برای اینکه وزنتان را کم کنید، دست به هر ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
۱۴ ماده غذایی که طول عمر را زیاد می‌کند یک متخصص تغذیه گفت: به جای آنکه به دنبال روش‌های عجیب و غریب باشیم اگر ۱۴ ماده غذایی را در زنجیره غذایی روزانه بگنجانیم نه تنها بسیاری از بیماری‌ها را از خود دور می‌کنیم بلکه طول عمر بیشتری خواهیم داشت.
محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟ سال 2015 از طرف سازمان بهداشت جهانی سال تغذیه سالم از مزرعه تا بشقاب نام گذاری شده است . اماآیا ما ایرانیان به این شعار توجهی داریم.
یک روز با عوامل سریال برادرجان در میدان تره بار/پرتغال خوردن به سبک میدونی ها پایگاه خبری لقمه: سریالی که با هدف حق طلبی و تاکید بر حق الناس توسط سعید نعمت الله نوشته شد.