آمدن مک دونالد یعنی نفوذ آمریکایی ها


پایگاه خبری لقمه: حجت الاسلام حسین ابراهیمی گفت: اگر مک دونالد وارد ایران شود قطعا در غالب این فروشگاه زنجیره ای فرهنگشان وارد می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از افکار خبر،حجت الاسلام حسین ابراهیمی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز درباره نفوذ دشمن اظهار داشت: دشمن از طرق مختلفی نفوذ پیدا می کند. یکی از ابعاد آن سیاسی است که می تواند ایجاد جریاناتی در داخل کند که از طریق جریان سازی نفوذ کنند که در فتنه 88 معتقدیم بخش عمده فتنه نتیجه نفوذ آمریکا در ایران توسط عواملشان که ساختار شکنی کردند بود.

وی افزود: بخشی از نفوذ مربوط به مسائل امنیتی است که می خواهند ورود کنند که میبینیم یکی از جاسوس های آنها در لبنان دستگیر شد.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به نفوذی که آمریکایی ها می خواهند کنند گفت: مثلا مک دونالد که سعی دارند وارد کشور کنند و اگر مک دونالد وارد ایران شود قطعا در غالب این فروشگاه زنجیره ای فرهنگشان وارد می شود.

وی افزود: حتی در اوایل دیدیم که به دنبال تاسیس دفتر حفظ منافع خود در ایران بودند و شکل های دیگر نیز سعی در نفوذ خواهند داشت.

حجت الاسلام ابراهیمی تصریح کرد: ورود در فضای مجازی یکی از بسترهای نفوذ دشمن است و با رسانه های مجازی که کم هم نیست با ارتباطات خود می خواهند در مسائل فرهنگی و اجتماعی تاثیر گذاری کنند.

وی افزود: در زمینه اقتصادی نیز از طریق شرکت های خود می خواهند نفوذ کنند و همه سعی شان در حوزه های دیگر و ابعاد مختلف به دنبال اهداف خود هستند.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به انتخابات آینده گفت: بیشترین تلاش دشمن برای نفوذ موضوع انتخابات است کما اینکه نتیجه نفوذ آنها را در فتنه 88 دیدیم و الان نیز رسانه های انها در مورد روش و منش انتخابات ما صحبت می کنند و جریانات مخالف را تقویت می کنند.

وی ادامه داد: امسال نیز ما انتخابات پر اهمتی داریم زیرا انتخابات مجلس و خبرگان همزمان با هم برگزار می شود و حساسیت ویزه ای خواهد داشت.

حجت‌الاسلام ابراهیمی بیان داشت: هم خبرگان که اساس و بنیان نظام است و جایگاه رفیعی دارد و هم مجلس شورای اسلامی که مجلس آینده بسیار سرنوشت ساز است و دشمن برای این دو مجلس تلاش دارد تا جریانات همگام خود را برای انتخابات آینده همراه کنند و حتی تقویت مالی و رسانه ای همه نوع همکاری خواهند کرد تا از طریق انتخابات خبرگان و مجلس شورای اسلامی نفوذ کنند.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تاکید کرد : باید با هوشیاری و آگاهی کسانی را برای خبرگان و مجلس با حساسیت انتخاب کنیم و رهنمودهای رهبری نشان داد باید با حساسیت زیاد و با بصیرت مجلسی اثر گذار و مجلسی تاثیر گذار و اهل ستیز با استکبار باشد تا دشمن را برای همیشه مایوس کند

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 8466 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۹ آبان بازدید: 2546 ساعت: 11:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
3 رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
5 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
6 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
7 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 طعنه سنگین مجری آمریکایی به فروپاشی جهان قبل از واکنش جدی ایران! ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
9 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
10 کوکاکولا چطور بزرگ شد و بزرگ ماند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۰ دي
11 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین راه و رسم منجمد کردن سبزی‌ها شرایط مناسب برای فریز کردن، زمانی فراهم خواهد شد ک...

  رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ...

  بخور نخورهای شب امتحان امسال روزهای امتحان کمی زودتر از همیشه فرارسیده‌ان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با الفبای ویتامین‌های مورد نیاز پوست احتمالش وجود دارد که پوستتان به اندازه‌ی کافی مواد مغذی دریافت نکند.
ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.
غذاهایی برای کنترل فشار خون/ آیا جنس و چاقی تاثیر دارد؟ امروزه بیماری هایی را که به نام بیماری های متابولیک می شناسیم ارتباط نزدیکی به شیوه زندگی دارد که یکی از این بیماری ها فشارخون بالا است.
شیرینی سوهان با گرانی‌ تلخ شد سوهان قم همواره یکی از شیرینی‌های سنتی کشور است و مانند باقلوای یزد، گز اصفهان، مسقطی شیراز و سوغات‌های خوش طعم سایر نقاط کشور دوستداران و خریداران ملیونی خود را داشت، اما مدتی است که قیمت بالای سوهان هم موجب نگرانی تولید کننده و هم نا رضایتی خریداران شده است.