چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است!


پایگاه خبری لقمه: شاخص توده بدن و وزن، تمرکز اصلی برنامه درسی سنتی در دانشکده‌های پزشکی آمریکاست. کارشناسان استدلال کردند که این مورد نه تنها، تعصب ضد چاقی را تداوم می‌بخشد، بلکه خطر ابتلا به اختلالات خوردن را در بین افراد افزایش می‌دهد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علیرغم تأثیر غیرقابل انکار تغذیه بر سلامتی، به نظر می‌رسد که در ارائه آموزش مؤثر به پزشکان در این موضوع حیاتی، وقفه قابل‌توجهی وجود دارد. این نظارت، آموزش‌های حیاتی مورد نیاز برای پزشکان آینده را نادیده می‌گیرد تا عادات غذایی سالم‌تر را در بین بیماران خود ترویج کنند.

 
شاخص توده بدنی، مقدار عددی است که از قد و وزن فرد به دست می‌آید و ابزار ساده‌ای است که به دسته‌بندی افراد در گروه‌های وزنی کمک می‌کند. علیرغم استفاده گسترده، شاخص توده بدنی محدودیت‌هایی دارد و بین ماهیچه و چربی تمایز قائل نمی‌شود و عواملی مانند سن، جنس یا ترکیب بدن را در نظر نمی‌گیرد.
 
در نتیجه، فردی با توده عضلانی بالا ممکن است به عنوان فرد دارای اضافه وزن یا چاق طبقه‌بندی شود، در حالی که فردی با توده عضلانی کم اما چربی بدن بالا می‌تواند در دسته «وزن سالم» قرار گیرد. این ساده‌سازی می‌تواند منجر به ارزیابی‌های گمراه‌کننده از سلامت فرد شود.
 
در نتیجه، بسیاری از متخصصان از اقدامات بهداشتی جامع‌تر، مانند فشار خون، سطح کلسترول و مقاومت به انسولین، برای درک بهتر سلامت کلی افراد استفاده می‌کنند.
 
نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که بسیاری از افرادی که بر اساس شاخص توده بدنی (BMI) به‌عنوان اضافه وزن طبقه‌بندی می‌شوند، از نظر متابولیکی سالم هستند.
 
کارشناسان در مورد تغییر تمرکز از شاخص توده بدنی به معیارهای عینی سلامت قلبی متابولیک که شامل عواملی مانند فشار خون، مقاومت به انسولین و سطح کلسترول است، استدلال و بیان کردند این شاخص‌ها پیش‌بینی‌کننده‌های بهتری برای خطرات و پیامدهای سلامتی هستند.
 
نتایج این تحقیق در مجله Medical Science Educator منتشر شده است.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 15521 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير بازدید: 901 ساعت: 2:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
3 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
7 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
8 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
9 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
10 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
زردچوبه؛ دارویی در آشپزخانه شما
چیدمان منزلتان را یلدایی کنید وقتی به روزهای پایانی پاییز که شب یلدا حسن ختام آن است، نزدیک می شویم، بد نیست خانه هم رنگ و بویی دیگر بگیرد.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.