از ابتدای سال‌جاری؛
افزایش تولید قارچ و کاهش تقاضا و قیمت‌ها


پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن تولیدکنندگان قارچ گفت: افزایش صادرات و خروج مازاد تولید می‌تواند تا حدودی از افت شدید قیمت‌ها در بازار جلوگیری کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدحسن افشار رئیس انجمن تولیدکنندگان قارچ کشور در خصوص وضعیت قیمت قارچ اظهار داشت: در حال حاضر با افزایش تولید و کاهش تقاضا قیمت‌ها با کاهش مواجه بوده به طوری که قیمت قارچ فله درجه یک کیلویی 5 هزار تومان، درجه دو، 3 هزار و 500 تومان است.
گفتنی است که متوسط دریافتی تولیدکنندگان حدود 4 هزار و 300 تومان بوده و این در حالی است که هزینه قارچ تمام شده برای تولیدکنندگان 5 هزار و 800 تومان است و از طرفی این امر زیان هزار و 500 تومانی تولیدکنندگان را در تولید هر کیلو قارچ نشان می‌دهند.
وی با اشاره به صادرات گفت: در واقع در صادرات قارچ مشکلات ساختاری وجود دارد به طوری که به سبب عدم وسیله حمل و نقل مناسب نمی‌توانیم قارچ را با کیفیت خوب در بازارهای هدف عرضه کنیم و از طرفی به سبب بالا بودن قیمت‌های هوایی صادرات محدودی داریم.
افشار با اشاره به راهکار و تمهیدات مازاد تولید بیان کرد: تلاش بر این است که با افزایش صادرات بخشی از مازاد تولید را خارج کنیم زیرا بازار داخل مازاد تولید را به خوبی جذب نکرده و همین امر موجب افت شدید قیمت‌ها شده و باید گفت که روسیه با توجه به کاهش تعرفه واردات مواد غذایی می‌تواند بازار مناسبی برای صادرات قارچ باشد.
رئیس انجمن تولیدکنندگان قارچ افزود: در شش ماه ابتدای سال‌جاری وضعیت تولید به دلیل مشکلاتی که در تولید کمپوست وجود داشته مناسب نبوده و به همین خاطر با افت شدید تولید در تابستان مواجه شدیم که هنوز هم نمی‌توانیم آماری از علت مشکلات تولید در تابستان دهیم زیرا این امر در حال بررسی است اما نباید فراموش کرد که تولیدکنندگان از ابتدی سال‌جاری با زیان مواجه بودند.
وی تصریح کرد: اکنون صندوق تضمینی قارچ نیز برای ثبات قیمت‌ها و کاهش زیان تولیدکنندگان افتتاح نشده و از طرفی وزارت جهاد کشاورزی این امر را به سال آینده موکول کرده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

 


نقل از : باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 8575 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱ دي بازدید: 1226 ساعت: 11:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
8 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حد مجاز مصرف پروتئین در ورزشکاران چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از 3 ترکیب مهم بدن ا...

  یک نوشیدنی خطرناک برای سلامت جنین چای در کنار همه خواص مفید، برای جنین چندان مناسب ن...

  حفظ تعادل وزن با مصرف میوه مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که استفاده از م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت