از ابتدای سال‌جاری؛
افزایش تولید قارچ و کاهش تقاضا و قیمت‌ها


پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن تولیدکنندگان قارچ گفت: افزایش صادرات و خروج مازاد تولید می‌تواند تا حدودی از افت شدید قیمت‌ها در بازار جلوگیری کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدحسن افشار رئیس انجمن تولیدکنندگان قارچ کشور در خصوص وضعیت قیمت قارچ اظهار داشت: در حال حاضر با افزایش تولید و کاهش تقاضا قیمت‌ها با کاهش مواجه بوده به طوری که قیمت قارچ فله درجه یک کیلویی 5 هزار تومان، درجه دو، 3 هزار و 500 تومان است.
گفتنی است که متوسط دریافتی تولیدکنندگان حدود 4 هزار و 300 تومان بوده و این در حالی است که هزینه قارچ تمام شده برای تولیدکنندگان 5 هزار و 800 تومان است و از طرفی این امر زیان هزار و 500 تومانی تولیدکنندگان را در تولید هر کیلو قارچ نشان می‌دهند.
وی با اشاره به صادرات گفت: در واقع در صادرات قارچ مشکلات ساختاری وجود دارد به طوری که به سبب عدم وسیله حمل و نقل مناسب نمی‌توانیم قارچ را با کیفیت خوب در بازارهای هدف عرضه کنیم و از طرفی به سبب بالا بودن قیمت‌های هوایی صادرات محدودی داریم.
افشار با اشاره به راهکار و تمهیدات مازاد تولید بیان کرد: تلاش بر این است که با افزایش صادرات بخشی از مازاد تولید را خارج کنیم زیرا بازار داخل مازاد تولید را به خوبی جذب نکرده و همین امر موجب افت شدید قیمت‌ها شده و باید گفت که روسیه با توجه به کاهش تعرفه واردات مواد غذایی می‌تواند بازار مناسبی برای صادرات قارچ باشد.
رئیس انجمن تولیدکنندگان قارچ افزود: در شش ماه ابتدای سال‌جاری وضعیت تولید به دلیل مشکلاتی که در تولید کمپوست وجود داشته مناسب نبوده و به همین خاطر با افت شدید تولید در تابستان مواجه شدیم که هنوز هم نمی‌توانیم آماری از علت مشکلات تولید در تابستان دهیم زیرا این امر در حال بررسی است اما نباید فراموش کرد که تولیدکنندگان از ابتدی سال‌جاری با زیان مواجه بودند.
وی تصریح کرد: اکنون صندوق تضمینی قارچ نیز برای ثبات قیمت‌ها و کاهش زیان تولیدکنندگان افتتاح نشده و از طرفی وزارت جهاد کشاورزی این امر را به سال آینده موکول کرده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

 


نقل از : باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 8575 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱ دي بازدید: 1142 ساعت: 11:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
4 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
6 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
8 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
10 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
11 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ه...

  یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...

  لبنیات محلی بخوریم یا نه؟ آیا واقعا این لبنیات محلی و طبیعی هستند و چه افراد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رمز و رازهای پرورش میوه و سبزیجات در خانه هنگامی که سبزی هایی که خود کاشته و پرورانده اید را برداشت می کنید برایتان طعم و مزه بسیار بهتری دارند.
با این رژیم غذایی زیبا می شوید هیچ کس دوست ندارد که زیر چشمهایش گود رفته و سیاه شود. اما اگر به این وضعیت دچار شده اید، از ویتامین C به همراه آهن استفاده کنید.
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟
7 نکته برای غذا خوردن در رستوران پایگاه خبری لقمه: فرقی نمی‌کند که در یک فست‌فود غذای مختصری بخورید و یا در یک رستوران بزرگ شام میل کنید؛ لازم است که منو را با دقت بخوانید به ویژه اگر طرفدار تغذیه‌ی سالم هستید و به غذایتان اهمیت می‌دهید.