وزارت بهداشت:
اغذیه فروشی‌ها رتبه‌بندی می‌شوند


معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کشور صاحب رتبه بهداشتی می شوند.

به گزارش لقمه، سید رضا غلامی با بیان این مطلب اظهار داشت: بر اساس طرح جامع بازرسی بهداشت محیط کشور، تمام این مراکز پس از بازرسی کارشناسان بهداشت محیط صاحب رتبه بهداشتی می‌شوند که امیدواریم با اجرای این طرح زمینه ارائه خدمات بهداشتی بیشتر به مردم کشور فراهم شود.

غلامی اضافه کرد: مبنای رتبه دهی به این مراکز بر اساس بازدید مستمر کارشناسان بهداشت محیط سراسر کشور تعیین می شود که این رتبه ها بر طبق اصول شامل وضعیت بهداشت محیط مکان عرضه و توزیع مواد غذایی، وضعیت رعایت بهداشت فردی متصدیان، و وجود پروانه کار و ساخت بهداشتی مکان به آنها ارائه می‌شود.

غلامی اضافه کرد: با اجرای این طرح تمام مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کشور با نظارت بیشتر کارشناسان بهداشت محیط کنترل می‌شوند که گامی موثر برای جلوگیری از هدر رفتن منابع انسانی و مالی مردم و متصدیان این اماکن است.

وی ادامه داد: بر اساس این طرح عظیم، نظارت کارشناسان مراکز بهداشتی سراسر کشور تشدید می‌شود و آنان بیش از پیش ملزم به کنترل این مراکز هستند.


نقل از :پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت

کد: 949 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت بازدید: 3709 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، م...

  پرخوری عصبی را بشناسیم پایگاه خبری لقمه: در این بخش سعی داریم شما عزیزان ...

  تاثیر تغذیه بر تقویت میل جنسی وقتی در مورد سلامت جنسی صحبت می‌شود، پای مسائل زیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.
آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.
بحران خشکسالی خوزستان چطور تشدید شد!؟ پایگاه خبری لقمه: صدور مجوز شالیکاری و انتقال تصمیم‌گیری در ارتباط با صدور مجوز سالانه کاشت برنج به نهادهای منطقه‌ای توسط هیأت وزیران، دولت را به بانی اصلی تشدید بحران آب در خوزستان تبدیل می‌کند.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.