وزارت بهداشت:
اغذیه فروشی‌ها رتبه‌بندی می‌شوند


معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کشور صاحب رتبه بهداشتی می شوند.

به گزارش لقمه، سید رضا غلامی با بیان این مطلب اظهار داشت: بر اساس طرح جامع بازرسی بهداشت محیط کشور، تمام این مراکز پس از بازرسی کارشناسان بهداشت محیط صاحب رتبه بهداشتی می‌شوند که امیدواریم با اجرای این طرح زمینه ارائه خدمات بهداشتی بیشتر به مردم کشور فراهم شود.

غلامی اضافه کرد: مبنای رتبه دهی به این مراکز بر اساس بازدید مستمر کارشناسان بهداشت محیط سراسر کشور تعیین می شود که این رتبه ها بر طبق اصول شامل وضعیت بهداشت محیط مکان عرضه و توزیع مواد غذایی، وضعیت رعایت بهداشت فردی متصدیان، و وجود پروانه کار و ساخت بهداشتی مکان به آنها ارائه می‌شود.

غلامی اضافه کرد: با اجرای این طرح تمام مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کشور با نظارت بیشتر کارشناسان بهداشت محیط کنترل می‌شوند که گامی موثر برای جلوگیری از هدر رفتن منابع انسانی و مالی مردم و متصدیان این اماکن است.

وی ادامه داد: بر اساس این طرح عظیم، نظارت کارشناسان مراکز بهداشتی سراسر کشور تشدید می‌شود و آنان بیش از پیش ملزم به کنترل این مراکز هستند.


نقل از :پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت

کد: 949 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت بازدید: 3489 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید در مقیاس کوچک نشا...

  مصرف یخ در زنان یائسه ممنوع! یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: مصرف یخ موجب افزا...

  آب مزه دار را در تابستان حتما امتحان کنید اگر هر روز 7 تا 8 لیوان آب می نوشید، شاید بهتر باش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
این خانم ها مولتی ویتامین نخورند اگر قصد بارداری دارید قبل از مصرف هرگونه دارو یا مکمل حتما با پزشکتان مشورت کنید.
نسخه طب سنتی برای اختلالات جنسی مکاتب درمانی سنتی و مکمل، شیوه‌ها و روش‌های طبیعی و متنوعی را برای بهبود و درمان بیماری‌ها و اختلال‌های جنسی به کار می‌بستند و استفاده از این شیوه‌ها را سالم‌ترین و بی‌عارضه‌ترین روش‌ها برای حفظ سلامت و درمان بیماری‌های جنسی مردان و زنان می‌دانند.
هنر و سینما در بسط فرهنگ محیط زیست نقشی موثر دارد پایگاه خبری لقمه: معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: هنر و سینما در بسط فرهنگ محیط زیست نقشی اساسی دارد و سازمان محیط زیست از برپایی ششمین جشنواره فیلم سبز حمایت می کند.