نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ادویه‌ای برای تسکین علائم سرماخوردگی فصل زمستان برای اکثر مردم با مشکلات تنفسی نظیر برو...

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (1) پایگاه خبری لقمه: تا هنگامی که زنده هستید،ممکن است...

  داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند پایگاه خبری لقمه: نتایج یک آزمایش کوچک جدید حاکی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فریدون مهربانی مالک ساندوچی مشهور به فری کثیف درگذشت/راز موفقیت فریدون پایگاه خبری لقمه: فریدون مهربانی مدیر 80 ساله ساندویچی فریدون معروف به فری کثیف عصر روز گذشته در گذشت.
ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن پایگاه خبری لقمه: پژوهش‌های تازه نشان می‌دهد بین دو بیماری کمتر شناخته‌شده، یعنی پورپورای هنوخ و تب مدیترانه‌ای خانوادگی، پیوندی ژنتیکی وجود دارد. این دو بیماری گرچه چهره‌های متفاوتی دارند، اما ریشه‌شان در یک نقطه مشترک است: التهاب. حالا کارشناسان می‌گویند تغذیه درست می‌تواند شدت علائم و احتمال عود این بیماری‌ها را کاهش دهد.
سفید بودن نان دلیل بر سلامت آن است؟ هرچه سبوس بیشتری از نان گرفته شود، مغز گندم سفید‌تر می‌شود اما نان از نظر مواد مغذی فقیر می‌شود.
خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.