آشنایی با 5 ماده غذایی با کالری صفر


خوشبختانه خداوند مواد غذایی کم یا بی کالری را در طبیعت نهاده است تا بتوانیم استفاده کنیم و از کالری دور باشیم و در عین حال بدن مان ضعیف نشود. با ما باشید تا با 5 نمونه از کم کالری ترین مواد غذایی آشنا شوید.

 به گزارش لقمه، خدا نکند یکی از ما بخواهیم چند کیلو وزن کم کنیم. در این صورت است که کالری‌ها می‌شوند دشمن شماره یک مان. در نتیجه مدام دنبال مواد غذایی کم کالری می‌گردیم. اما در حین کاهش مصرف کالری باید حواسمان به میزان ویتامین و مواد مغذی بدن مان باشد. خوشبختانه خداوند مواد غذایی کم یا بی کالری را در طبیعت نهاده است تا بتوانیم استفاده کنیم و از کالری دور باشیم و در عین حال بدن مان ضعیف نشود. با ما باشید تا با 5 نمونه از کم کالری ترین مواد غذایی آشنا شوید.
 

انواع قارچ‌ها

قارچ‌ها مانند پر کاه سبک هستند و کالری چندانی به بدن نمی‌رسانند. در نتیجه می‌توانید بدون نگرانی و تا جایی که دلتان می‌خواهد از این مواد غذایی مفید استفاده کنید. باید بدانید که هر 100 گرم قارچ به زحمت 25 کالری وارد بدن می‌کند در حالی که همین ماده‌ی غذایی حاوی پروتئین است و یکی از مواد غذایی فوق‌العاده برای ایجاد احساس سیری و مقابله با اشتهای زیاد محسوب می‌شود. علاوه بر این قارچ‌ها حاوی میزان زیادی آب و فیبرهای غذایی هستند. در نتیجه اگر دنبال راهی برای صاف شدن شکمتان می‌گردید می‌توانید به این مواد غذایی اعتماد کنید. بهتر است قارچ‌ها از حرارت و پخته شدن طولانی مدت در روغن یا کره دور باشند. چون به این ترتیب چربی زیادی به خود می‌گیرند و چهارچوب رژیم لاغری سالم را به هم می‌زنند. اگر می‌خواهید کمترین میزان کالری را دریافت کنید بهتر است قارچ‌هایتان را بخارپز کنید.
 


خیار

سرشار از آب و حاوی مواد معدنی مختلف به خصوص پتاسیم. خیار جزو میوه های ضدعطش و کم کالری فوق‌العاده است. هر 100 گرم از این میوه حدود 10 کیلوکالری دارد که خیلی ناچیز است. خیار حاوی تمامی ویتامین‌های خانواده‌ی B، ویتامین C و کمی ویتامین پیش ساز A و همچنین ویتامین E می‌باشد.


ادویه‌ها

فلفل، زردچوبه، کاری، آویشن، زیره و غیره. دنیای ادویه های دنیای رنگارنگ و البته پرخاصیتی است. کالری موجود در این ادویه‌ها در حد صفر است اما در عین حال باعث خوش طعم شدن غذا می‌شوند. از طرف دیگر ادویه‌ها کاری می‌کنند که نیاز به نمک برای خوش طعمی غذا و همچنین مواد چرب جذب شده نیز کاهش پیدا کند. توصیه می‌شود که به غذاهای چربتان حتماً ادویه بزنید چون باعث کاهش 30 درصدی‌تری گلیسیرید جذب شده می‌شوند. هر چیز میزان چربی دریافتیتان کمتر شود به این معنی است که کالری‌های دریافتیتان نیز کمتر است.
 

 

فلفل تازه

هر 100 گرم فلفل تازه حاوی 28 کالری است. هر چه میزان فلفلی که به غذایتان اضافه کنید بیشتر باشد طعم غذایتان بهتر و میزان چربی دریافتیتان کمتر می‌شود. توجه داشته باشید که فلفل سرشار از ماده ای به نام «کاپسایسین» است که سلاح مجهزی در برابر کلسترول محسوب می‌شود.

 

کدو

کدو نیز جزو آن دسته سبزیجات فوق‌العاده کم کالری است. هر 100 گرم از این ماده‌ی غذایی فقط 15 کیلوکالری دارد. در عوض کدو حاوی میزان قابل توجهی مواد معدنی و فیبر و همچنین ویتامین‌های مختلف است. بهتر است بدانید که کدو تمام خصوصیات یک ماده‌ی غذایی رژیمی را داراست. این سبزی پرخاصیت سرشار از آب (95 درصد)، مواد معدنی و مواد مغذی مختلف است. پتاسیم موجود در آن برای هضم غذا و فسفر آن برای سلول‌ها، استخوان‌ها و دندان‌هایمان سودمند است. کدو همچنین حاوی کلسیم و منیزیم نیز می‌باشد که برای سلامت استخوان‌ها فوق‌العاده است.

 

برای لاغر شدن نمی‌شود فقط روی میوه‌ها و سبزیجات حساب کرد

همه‌ی افرادی که می‌خواهند لاغر شوند معمولاً قید غذا خوردن را می‌زنند و صرفاً به سمت مصرف میوه و سبزیجات روی می‌آورند. در نتیجه تا می‌توانند بروکلی، کرفس، کدو و غیره می‌خورند. درست است که این مواد غذایی سودمند هستند اما نتایج پژوهش‌های محققان آمریکایی نشان می‌دهد که اتکا به میوه و سبزیجات برای لاغری چندان نتیجه بخش نیست. معمولاً هر کسی که تصمیم به لاغری می‌گیرد خیلی زود از مصرف پاستا و برنج و نان گرفته تا شکلات و شیرینی صرف‌نظر می‌کنند. محققان روی 1200 داوطلب بررسی‌هایی انجام دادند. در این پژوهش میزان مصرف روزانه‌ی میوه و سبزیجات این افراد را به تدریج افزایش دادند و بعد از بررسی‌های متعدد مشاهده کردند که مصرف زیاد میوه و سبزیجات باعث افزایش روند لاغری نمی‌شود.

به عقیده‌ی این محققان برای لاغر شدن باید میزان کالری‌های دریافتی روزانه را کاهش داد و ورزش کرد. افزایش مصرف میوه و سبزیجات تأثیری در کاهش وزن ندارد.

در نهایت اینکه برای لاغر شدن هیچ ماده‌ی غذایی معجزه گری وجود ندارد که با مصرف آن و یا افزایش مصرف آن به هدف رسید. لاغری و کاهش وزن نیاز به برنامه ریزی و صبر دارد. ورزش و تغذیه‌ی سالم تنها راه حل‌های کاهش وزن سالم و تناسب اندام محسوب می‌شوند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تبیان

کد: 7594 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ آبان بازدید: 1522 ساعت: 1:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راه های جلوگیری از بازگشت وزن بعد از لاغری ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي
2 غذاهای سالمی می خورید اما هنوز وزن نکرده اید? ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۶ آذر
3 مصرف شیرکامل به مبارزه با چاقی در کودکان کمک می کند ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۵ آذر
4 این «هورمون» دشمن کاهش وزن است! ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۴ آذر
5 خوراک کدو غذایی ساده، سالم و رژیمی ۱۳۹۵ سه شنبه ۲ آذر
6 چطور به شیوه ای سالم وزن کم کنیم؟(لاغری بدون رژیم‌های سخت) ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۳ آبان
7 برای کاهش وزن، شام را اوایل شب بخورید ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۷ آبان
8 املت قارچ و سبزی;غذایی که جلوی چاق شدن شما را می گیرد ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۵ مهر
9 چطور سیر باشید و لاغر شوید! ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱ مهر
10 نان جوی رژیمی شما را لاغر می کند ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۵ شهريور
11 رژیم لاغری با «سالاد سیب زمینی» ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

  از مصرف لبنیات پرچرب بپرهیزید یک متخصص تغذیه ضمن تاکید بر اصلاح الگوی غذایی، بر ...

  ۸ آسیب صبحانه نخوردن صرف صبحانه خیلی مهم است و چشم‌پوشی از آن در طولانی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای لاغر شدن، شام را جدی بگیرید! خیلی از افرادی که از افزایش وزن رنج می‌برند، می‌دانند که برای کاهش وزن می‌بایست مقدار غذای دریافتی خود را محدود نمایند، ولی مشکل اینجاست که نمی‌دانند چگونه باید مقدار غذای دریافتی خود رادر طی روز تنظیم نمایند.
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.

حامیان