صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
صنایع و خدمات
کارخانجات غذایی
تجهیزات و لوازم صنعتی
محصولات غذایی
لوازم آشپزخانه
مشاوران تغذیه
آموزشگاه ها
تجهیزات فروشگاهی
کاریابی
بنگاه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
تغذیه
>
عمومی
>
ارسال به دوست
مشخصات دوست خود را برای ارسال خبر به همراه پیغامی برای وی وارد نمایید
نام
*
پست الکترونیکی :
*
پیغام:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چارهای برای پرخوری استرسی
هر كسی كه در پیتزا یا بستنی دنبال آرامش می گردد می...
پوست هندوانه برای 3 ماسک معجزه گر
این بار وقتی این میوه را می خورید ، بخشی را نیز بر...
درباره حساسیت غذایی كودكان چه میدانید
لقمه: حدود شش درصد كودكان در سه سال ابتدایی زندگی ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نانهای رژیمی چقدر رژیمیاند!؟
این روزها نانهای رژیمی تهیه شده از آردهای مختلف و با مخلفاتی مثل سبزیجات معطر و شوید، زیره، شاهدانه، کنجد و دانه آفتابگردان سوپرمارکتها را تسخیر کردهاند.
افزودنیها را بیشتر بشناسیم
افزودنی مادهای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه میشود. افزودنیهایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی میشود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه میشوند، اما افزودنیهایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه میشوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار میرود.
قهرمانان میوهای کدامند؟
برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهمترین معیار سنجش ارزش میوهها نیز میزان آنتیاکسیدانهای آنهاست. البته میوهها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.
روشهای ایجاد تنوع در ظاهر غذاها
پایگاه خبری لقمه: ظاهر غذای سرو شده در یک رستوران و یا حتی یک مهمانی خانگی می تواند جذابیت میز شما را چندین براب رکرده و رضایت غذاخوردن را دو چندان کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است