تاثیر مخرب فیسبوک بر اشتها! متخصصان علوم پزشکی آمریکا معتقدند که تماشای عکس‌ها و تصاویر مواد خوراکی گوناگون در سایت‌های اجتماعی مانند فیسبوک و «پین‌ترست» می‌تواند بر اشتها تاثیر مخرب داشته باشد.
این 10 ماهی را نخورید ماهی یکی از پرخاصیت ترین غذاهایی است که انسان می تواند مصرف کند.
برای هر کاری چه چیزی بخوریم؟ چربی‌های شکم را با كمك كدام آب کنیم؟ درد مفاصل را با کدام آرام کنیم؟ اگر دست‌مان زخم شد کدام را بخوریم؟ اگر روده‌تان تحریک شده...
بهترین ساندویچ کدام است؟ ساندویچ می تواند خانگی و از انواع تخم مرغ، الویه، کوکو، مرغ، کتلت و ماهی تن یا ساندویچ های آماده ای همچون کباب ترکی، همبرگر، سوسیس و کالباس باشد، اما سوال اینجاست آیا ساندویچ می تواند نیاز تغذیه ای ما . . .
چرا مصرف پفک مضر است؟ مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفك دارای اثرات جبران‌ناپذیری است كه بسیاری از كارشناسان علوم غذایی در این مورد اتفاق نظر دارند.
چرا با ورزش لاغر نمی شویم؟ برای به دست آوردن بهترین نتیجه از ورزش، با ورزش‌های مقاومتی، روی تقویت عضله‌ها کار کنید.
برای جلوگیری از چاقی در دوران کودکی چه کنیم؟ سؤالی که به دنبال جوابش هستیم این است که با زیاد شدن چاقی کودکان و نوجوانان چه کار کنیم که این میزان را به حداقل برسانیم.
صفحه 80 از 136  اول  قبلی   75    76    77    78    79    80    81    82    83    84    85   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا می‌توان با تغذیه مناسب به جنگ سرطان رفت؟ همه ما مطالب زیادی خوانده‌ایم که تأکید کرده‌اند تغ...

  هشدارهایی در رابطه با رژ لب رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهد...

  ارتباط مصرف چای با پوکی استخوان پایگاه خبری لقمه: تــراكم معــدنی اســتخوان در ارز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بدترین خوراکی‌هایی که باعث اضافه وزن می‌شوند اگر می‌خواهید سالم‌تر زندگی کنید باید تغذیه‌ی مناسبی در پیش بگیرید و از مصرف مواد غذایی نامناسب دوری کنید. در این مقاله چند نمونه از بدترین خوراکی و نوشیدنی‌ها را عنوان می‌کنیم و توصیه می‌کنیم این‌ها را از سبد خریدتان حذف کنید.
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.
گرم کردن دوباره این غذاها سرطان‌زاست پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.