صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
کتاب و نشریات
معرفی کتاب/
طبالکبیر؛ توصیههای پزشکی پیامبر اکرم و ائمه اطهار
کتاب «طبالکبیر از کلام: پیامبر، امام صادق، امام رضا و ائمه اطهار (ع)» به قلم محسن شکری پینوندی، مدیرمسئول انتشارات اسماءالزهرا، تألیف شده است.
شناخت گیاهان دارویی و معطر ایران؛ کتاب برگزیده سال 92
یکی از ویژگیهای خاص این اثر استفاده از عکسهای گرفتهشده توسط مۆلف به همراه ذکر خصوصیات آن گیاه است که از بدو تأسیس دانشکده داروسازی کتابی با این کیفیت به چاپ نرسیده است.
مستطاب آشپزی: از سیر تا پیاز آشپزی
اگر کتاب مستطاب را ندیده باشید، تصورتان از یک «کتاب آشپزی» چیزی است حاوی چندین و چند دستورِِ معمولا یک صفحهای، که هر دستور روند تبدیل مواد اولیه به غذای ماده را شرح میدهد؛ اما...
عرضه چاپ پانزدهم «نوروز و فلسفه هفت سین» تا نوروز
چاپ پانزدهم کتاب «نوروز و فلسفه هفت سین» با پژوهش و نگارش سید محمدعلی دادخواه به زودی توسط موسسه کساکاوش به بازار نشر عرضه میشود.
سیاره گرسنه:
جهان در یک هفته چه میخورد؟ به روایت عکس
این پرترههای خانوادگی حتی بدون متن هم آموزنده هستند. به نظر میرسد که مردمی که در فقر زندگی میکنند بیشتر غذاهای کامل پر از مواد مغذی مصرف میکنند تا خانوادههایی که به راحتی میتوانند از عهده خرید م . . .
15هزار نکته برای تغذیه و رژیم درمانی در نمایشگاه کتاب
گنجینه نکات تغذیه با بیش از ۱۵ هزار نکته تغذیه و رژیمدرمانی را با تخفیف ویژه در نمایشگاه کتاب خریداری کنید.
آشنایی با کتاب 101 نکته برتر عکاسی دیجیتال
کتاب 101 نکته برتر عکاسی دیجیتال از مایکل فریمن با ترجمه مژگان الماسیان از سوی نشر افراز منتشر شده است.
1
2
3
4
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
اگر گوشت نخوریم کمخون می شویم؟
افرادی میتوانند از دریافت کامل تمام ریزمغذیهای گ...
بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب
مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...
رابطه گوشت قرمز و دیابت
نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
میهمانیهای یک بار مصرف!
سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.
رضوی: ناحیه های صنعتی باعث ثبات و بهرهوری بیشتر مشاغل روستایی می شود
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت:با ایجاد ناحیه صنعتی در دهستانهای کشور بسیاری از صنایع تبدیلی که از محصولات روستایی استفاده می کنند در جوار روستاها فعال می شوند که باعث بهره وری بیشتر روستاییان خواهد شد.
12 نوشیدنی مفید که شما را سرحال می کند
لقمه: با این نوشیدنی ها که شامل مخلوط میوه ها یا تغییر خلاقانه لیمونادهای سنتی می باشد سر حال شوید.
چه میوههایی را چه وقت بخوریم؟
یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوهها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آنها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است