به مناسبت ۱۶۰سالگی ورود به ایران؛ کتاب کبریت ایران فردا رونمایی می‌شود/ «کبریت هویت ماست» به مناسبت صد و هشتاد سالگی کبریت و یکصد و شصتمین سال ورود کبریت به ایران، آئین رونمایی از «کتاب کبریت ایران» فردا پنج‌شنبه ۷ خردادماه در تالار ایوان شمس برگزار می‌شود.
برترین کتاب‌های آشپزی 2014 از نگاه گاردین «آلن جنکینز» و «گرث گروندی» در گاردین ما را با کتاب‌های برتر 2014 درزمینهٔ «پخت‌وپز» و آشپزی آشنا می‌کنند، کتاب‌هایی که سرآمد همه آنها «پرسیانا» نوشته سایرینا غیور، ایرانی-انگلیسی تبار اهل انگلیس است . . .
«آشپزی کره‌ای با چاشنی شعر» رونمایی شد؛ «یانگوم» از طریق غذا رابطه مردم ایران و کره را افزایش داد مراسم رونمایی از کتاب «آشپزی کره ای با چاشنی شعر» روز گذشته با حضور «سونگ وونگ یوب» سفیر کره جنوبی و «پونه ندایی» مدیر انتشارات امرود و سفیر حسن نیت کره در ایران در برج میلاد تهران برگزار شد.
کتاب آشپزی سنتی ایرانی در نمایشگاه فرانکفورت رونمایی شد ترجمه انگلیسی کتاب «آشپزی سنتی ایرانی» نوشته سمیرا جنت دوست در غرفه ایران در نمایشگاه فرانکفورت رونمایی شد.
آشنایی با راز کنترل و کاهش وزن کتاب «کنترل وزن و کاهش چربی آسان با تغذیه و ورزش» نوشته دکتر آقاعلی قاسم نیان از سوی نشر ورزش روانه بازار کتاب شده است. این اثر می‌کوشد رویکردی ویژه را به مخاطبان خود ارائه دهد تا کاهش وزن ماندگار و ط . . .
«میوه‌درمانی» به چاپ دوم رسید نسخه‌های چاپ دوم کتاب «میوه‌درمانی» نوشته صدف کوه‌کن توسط انتشارات همشهری منتشر و راهی بازار نشر شد.
کتاب "چی بخوریم؟ چی نخوریم؟" منتشر شد "چی بخوریم؟ چی نخوریم؟" نوشته "محترم ضرغامی" در 160 صفحه، با تیراژ 2200 نسخه و قیمت 7500 تومان، از سوی مؤسسه انتشارات قدیانی، منتشر شده است.
1    2    3    4   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی ضد پیری را بشناسید فرآیند پیر شدن سلول ها، اتفاقی است که هر انسانی را...

  پیاز خواص آنتی بیوتیکی و ضد مسمومیت دارد یک متخصص تغذیه در گفت‌وگویی در مورد مزایای مصرف پی...

  تغذیه‌ی مناسب برای پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها تغذیه‌ی مناسب و فعالیت‌های بدنی مناسب راهی برای پی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با بیان اینکه طی ۳۵ سال گذشته بیش از ۳.۱ میلیون هکتار از اراضی آبی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده‌اند اظهار کرد: این فناوری‌ها ضمن کاهش مصرف آب، موجب افزایش بهره‌وری و تولید در بخش کشاورزی شده‌اند.
این روغن برای سرخ کردن نیست! برای سرخ کردن مواد غذایی تان از روغن زیتون به دلایل زیر استفاده نکنید.
زندگی شاداب‌ با این 10خوراکی انسان از همان آغاز خلقت به‌دنبال اکسیر جوانی بوده تا بتواند سالم و شاداب زندگی کند و طول عمر بیشتری داشته باشد. گرچه هنوز هم نتوانسته به این معجون خالص دست یابد، اما مصرف بعضی غذاها در رژیم غذایی روزانه دست‌کمی از اکسیر جوانی ندارد.
قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.