به مناسبت ۱۶۰سالگی ورود به ایران؛ کتاب کبریت ایران فردا رونمایی می‌شود/ «کبریت هویت ماست» به مناسبت صد و هشتاد سالگی کبریت و یکصد و شصتمین سال ورود کبریت به ایران، آئین رونمایی از «کتاب کبریت ایران» فردا پنج‌شنبه ۷ خردادماه در تالار ایوان شمس برگزار می‌شود.
برترین کتاب‌های آشپزی 2014 از نگاه گاردین «آلن جنکینز» و «گرث گروندی» در گاردین ما را با کتاب‌های برتر 2014 درزمینهٔ «پخت‌وپز» و آشپزی آشنا می‌کنند، کتاب‌هایی که سرآمد همه آنها «پرسیانا» نوشته سایرینا غیور، ایرانی-انگلیسی تبار اهل انگلیس است . . .
«آشپزی کره‌ای با چاشنی شعر» رونمایی شد؛ «یانگوم» از طریق غذا رابطه مردم ایران و کره را افزایش داد مراسم رونمایی از کتاب «آشپزی کره ای با چاشنی شعر» روز گذشته با حضور «سونگ وونگ یوب» سفیر کره جنوبی و «پونه ندایی» مدیر انتشارات امرود و سفیر حسن نیت کره در ایران در برج میلاد تهران برگزار شد.
کتاب آشپزی سنتی ایرانی در نمایشگاه فرانکفورت رونمایی شد ترجمه انگلیسی کتاب «آشپزی سنتی ایرانی» نوشته سمیرا جنت دوست در غرفه ایران در نمایشگاه فرانکفورت رونمایی شد.
آشنایی با راز کنترل و کاهش وزن کتاب «کنترل وزن و کاهش چربی آسان با تغذیه و ورزش» نوشته دکتر آقاعلی قاسم نیان از سوی نشر ورزش روانه بازار کتاب شده است. این اثر می‌کوشد رویکردی ویژه را به مخاطبان خود ارائه دهد تا کاهش وزن ماندگار و ط . . .
«میوه‌درمانی» به چاپ دوم رسید نسخه‌های چاپ دوم کتاب «میوه‌درمانی» نوشته صدف کوه‌کن توسط انتشارات همشهری منتشر و راهی بازار نشر شد.
کتاب "چی بخوریم؟ چی نخوریم؟" منتشر شد "چی بخوریم؟ چی نخوریم؟" نوشته "محترم ضرغامی" در 160 صفحه، با تیراژ 2200 نسخه و قیمت 7500 تومان، از سوی مؤسسه انتشارات قدیانی، منتشر شده است.
1    2    3    4   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این غذاها احتمال سقط جنین را افزایش می دهد مصرف مواد غذایی ترش در دوره بارداری موجب بروز اختلالات جنینی می‌شود.
دم‌كردنی محبوب ایرانی‌ها برای خیلی از ما ایرانی‌ها همیشه نوشیدن یك فنجان چای گرم بسیار دلچسب است؛ اما در سرمای دومین ماه پاییزی این لذت چند برابر می‌شود. البته نوشیدنی‌های گرم و سرد زیادی وجود دارد كه می‌توانیم در فرصت‌های مختلف از آنها استفاده كنیم ولی ایرانی‌ها از روزگاران قدیم به چای علاقه بیشتری داشته‌اند. شاید دلیلش این باشد كه چای یك نوشیدنی شرقی است.
بخورنخورهای عفونت‌های زنانه رژیم غذایی نامناسب، استرس و بی‌خوابی ابتلا به عفونت‌های قارچی را در زنان افزایش می‌دهد.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.