سیاره گرسنه:
جهان در یک هفته چه می‌خورد؟ به روایت عکس


این پرتره‌های خانوادگی حتی بدون متن هم آموزنده هستند. به نظر می‌رسد که مردمی که در فقر زندگی می‌کنند بیشتر غذاهای کامل پر از مواد مغذی مصرف می‌کنند تا خانواده‌هایی که به راحتی می‌توانند از عهده خرید مواد غذایی تازه برآیند.

به گزارش لقمه، "پیتر منزل" که به خاطر کتاب آگهی‌بخشش "دنیای مادی: پرتره خانواده جهانی" که در آن از خانواده‌های متوسط در 30 نقطه جهان خواسته بود، خانه‌های‌شان را خالی کنند تا دارایی‌هاشان را نشان دهند، شهرت دارد، ایده درخشان دیگری را به اجرا درآورده است.

او به همراه همسرش فیث دآلویسیو با 30 خانواده در سراسر جهان همراه شده است تا میزان خواروبار مصرفی هفتگی‌شان را برای کتابی با نام "سیاره گرسنه: جهان در یک هفته چه می‌خورد؟" تجزیه و تحلیل کند. 

این دو در این کتاب میزان خرید مواد غذایی و هزینه‌های آن را در این خانواده‌ها توصیف می‌کنند و عکس‌هایی از این خانواده‌ها در خانه، در بازار و در اجتماع‌شان نشان می‌دهند.

این پرتره‌ها کل خانواده‌ها را که با خواروبار مصرفی یک هفته‌ای‌شان احاطه شده‌‌اند، نشان می‌دهند.


این پرتره‌های خانوادگی حتی بدون متن هم آموزنده هستند. به نظر می‌رسد که مردمی که در فقر زندگی می‌کنند بیشتر غذاهای کامل پر از مواد مغذی مصرف می‌کنند تا خانواده‌هایی که به راحتی می‌توانند از عهده خرید مواد غذایی تازه برآیند. خانواده‌های جهان اول غذاهای فرآوری‌شده و نوشابه گازدار بیشتر و سبزی و میوه کمتری نسبت به سایر خانواده‌ها مصرف می‌کنند.

همراهی جالبی که دیده می‌شود این است که افراد در کشورهای بیشتر توسعه‌یافته همچنین بیشتر دچار "بیماری‌های وفور" مانند سرطان، دیابت، افسردگی و بیماری قلبی می‌شوند.


اینها عکس‌هایی از این کتاب (hungry planet) هستند:

































نقل از :همشهری آنلاین

کد: 3776 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۳ ارديبهشت بازدید: 3571 ساعت: 11:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
2 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
3 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
4 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
5 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
6 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
7 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
8 احتمال افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
9 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
10 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
11 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر


نظرات


فرزانه

به نظر من در این زمان به علت کمی وقت همه دوست دارن غذاهای آماده یا به عبارتی fastfood بخورن. هیچ کسی حاضر نیست ساعتی در آشپزخانه وقت گذاشته تا غذاهای سالم و مقوی تهیه کرده و بخورد. برای داشتن زندگی شاد باید بیشتر توجهمان به غذا خوردنمان باشد.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم و چه نخوریم تا استرس نگیریم؟ زندگی در دنیای مدرن و پرتنش امروزی بدون استرس نیست...

  ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا پایگاه خبری لقمه: اگرچه محققان اسکاتلندی ارتباطی ب...

  بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شما هم استعداد چاقی دارید؟ بیشتر افراد چاق معتقد هستند که هیچ قصوری در چاق شدنشان مرتکب نشده‌اند و این استعداد ژنتیکی و خانوادگی آن‌هاست که باعث ایجاد چاقی شده است.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا فلوشیب سم‌شناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال می‌شود.
سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟ در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.