سیاره گرسنه:
جهان در یک هفته چه می‌خورد؟ به روایت عکس


این پرتره‌های خانوادگی حتی بدون متن هم آموزنده هستند. به نظر می‌رسد که مردمی که در فقر زندگی می‌کنند بیشتر غذاهای کامل پر از مواد مغذی مصرف می‌کنند تا خانواده‌هایی که به راحتی می‌توانند از عهده خرید مواد غذایی تازه برآیند.

به گزارش لقمه، "پیتر منزل" که به خاطر کتاب آگهی‌بخشش "دنیای مادی: پرتره خانواده جهانی" که در آن از خانواده‌های متوسط در 30 نقطه جهان خواسته بود، خانه‌های‌شان را خالی کنند تا دارایی‌هاشان را نشان دهند، شهرت دارد، ایده درخشان دیگری را به اجرا درآورده است.

او به همراه همسرش فیث دآلویسیو با 30 خانواده در سراسر جهان همراه شده است تا میزان خواروبار مصرفی هفتگی‌شان را برای کتابی با نام "سیاره گرسنه: جهان در یک هفته چه می‌خورد؟" تجزیه و تحلیل کند. 

این دو در این کتاب میزان خرید مواد غذایی و هزینه‌های آن را در این خانواده‌ها توصیف می‌کنند و عکس‌هایی از این خانواده‌ها در خانه، در بازار و در اجتماع‌شان نشان می‌دهند.

این پرتره‌ها کل خانواده‌ها را که با خواروبار مصرفی یک هفته‌ای‌شان احاطه شده‌‌اند، نشان می‌دهند.


این پرتره‌های خانوادگی حتی بدون متن هم آموزنده هستند. به نظر می‌رسد که مردمی که در فقر زندگی می‌کنند بیشتر غذاهای کامل پر از مواد مغذی مصرف می‌کنند تا خانواده‌هایی که به راحتی می‌توانند از عهده خرید مواد غذایی تازه برآیند. خانواده‌های جهان اول غذاهای فرآوری‌شده و نوشابه گازدار بیشتر و سبزی و میوه کمتری نسبت به سایر خانواده‌ها مصرف می‌کنند.

همراهی جالبی که دیده می‌شود این است که افراد در کشورهای بیشتر توسعه‌یافته همچنین بیشتر دچار "بیماری‌های وفور" مانند سرطان، دیابت، افسردگی و بیماری قلبی می‌شوند.


اینها عکس‌هایی از این کتاب (hungry planet) هستند:

































نقل از :همشهری آنلاین

کد: 3776 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۳ ارديبهشت بازدید: 3754 ساعت: 11:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
3 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
4 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
7 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
8 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
9 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
10 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


فرزانه

به نظر من در این زمان به علت کمی وقت همه دوست دارن غذاهای آماده یا به عبارتی fastfood بخورن. هیچ کسی حاضر نیست ساعتی در آشپزخانه وقت گذاشته تا غذاهای سالم و مقوی تهیه کرده و بخورد. برای داشتن زندگی شاد باید بیشتر توجهمان به غذا خوردنمان باشد.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشابه‌ هایی با توهم انرژی نوشابه‌های انرژی‌زا، نوشیدنی‌های‌ نسبتا جدیدی هستن...

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

  در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی پس از چالش‌های موجود میان سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، شاهد خبرهای خوبی از معاون وزیر بهداشت هستیم که موضوعات مربوط به سلامت مردم بالاخره به سرانجام خواهد رسید.
چگونه بوی بد این 10 غذا را از بین ببریم؟ پایگاه خبری لقمه: چهره کاملا آراسته ای دارد؛ طوری که اصلا به مغزتان هم خطور نمی کند بوی نامطلوبی که داخل تاکسی کلافه تان کرده از سمت این شخص باشد!
همه چیز در مورد اولین بامیه پزی تهران پایگاه خبری لقمه: اولین بامیه پزی تهران نه یک مغازه مجلل و وسیع است و نه در ویترین و تابلویی چشم نواز دارد. بلکه مغازه کوچکی است که در خیابان شترداران واقع در چند قدم بالاتر از ضلع شمال شرقی میدان قیام.
این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچکی که دارد بسیاری از افراد از خواص متعدد و ارزش غذایی آن غافل هستند. این ماهی از خانواده شاه ماهی سیاه است و زیستگاه اصل آن دریای خزر می باشد.