جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه پایگاه خبری لقمه: طبق دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت، مشاركت بین بخشی و مشاركت مردمی دو عنصر مهم در پیاده سازی برنامه شهر سالم است.
بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند پایگاه خبری لقمه: مدیرکل بیمه سلامت مازندران گفت که شیوه پرداخت یارانه دارو و شیر خشک در سال جاری با برنامه‌ریزی‌های انجام شده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان برنامه و بودجه تغییر می کند.
۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد پایگاه خبری لقمه: سوالات نمایندگان میبد و کردکوی در مجلس شورای اسلامی از وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در صحن علنی اعلام وصول شد.
معاون گردشگری؛ تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی پایگاه خبری لقمه: معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی گفت: تورگردانان فعال می‌توانند با ارائه تصویری درست و واقعی از کشورمان، زیبایی ها، امنیت و مهمان‌نوازی را به دنیا معرفی کنند.
سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر فست فودها جزئی از زندگی این روزهای ما شده و با وجود هشدار مسوولان بهداشتی در مورد اثرات مخرب مصرف زیاد آنها، استفاده بی رویه از این نوع غذاها موجب شیوع برخی بیمارهای خطرناک مثل سرطان شده اما مصرف آن ک . . .
سال ۱۴۰۳؛ ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد پایگاه خبری لقمه: مسوول صادرات اداره کل داروی سازمان غذا و دارو از رشد ۳۰ درصدی صادرات داروهای تولید داخل خبر داد و گفت: ارزش مجموع داروهای صادر شده در سال گذشته بالغ بر ۸۴ میلیون دلار بوده است.
با کاهش سودآوری صادرات؛ صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها پایگاه خبری لقمه: برای بسیاری از صادرکنندگان چینی که در جنگ تجاری دور اول ترامپ، تلاش زیادی کرده بودند و برای بهره‌مندی از قدرت خرید خریداران آمریکایی، سال‌ها سرمایه‌گذاری کرده‌اند، ممکن است زمان پایا . . .
صفحه 11 از 594  اول  قبلی   6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راز سالادهای زنانه حتما برای‌تان پیش آمده كه روزی كسالت‌بار را تجربه ...

  چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج ...

  آهن گیاهی یا آهن حیوانی؟ محققان اسپانیایی معتقدند که آهن گیاهی بهتر از آهن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با آشپــزی هم می توان ثروتمند شد لقمه: دنیای آشپزی با عطرها و رنگ‌هایش هر كسی را می‌تواند به سوی خود جلب كند. شاید كمی دور از ذهن باشد كه آشپزی به عنوان یك حرفه، راهی برای ثروتمند شدن باشد اما در دنیای خوش طعم آشپزی، این اتفاق به كرات افتاده است.
آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا به طور سنتی، پنیر موزارلا (پیتزا) از شیر کامل و پر چرب گاومیش‌های آبی به دست می‌آمد اما از چندین دهه قبل ایتالیایی‌ها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.
کشک و قره قوروت دشمن پوکی استخوان زهره خدایی در گفت‌وگویی گفت: کلسیم یک نوع ماده معدنی است که وجودش به مقدار کم برای بدن لازم است .وجود این ماده در ساختمان هورمون‌ها و هم در ساختمان استخوان ها بسیار ضروری و مهم است.
آیا کودکان چاق بزرگسالان چاقی می‌شوند؟ یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با اشاره به اهمیت تعادل وزن از دوره کودکی تاکید کرد:« وقتی کودک شروع به وزن گیری زیاد کند و از منحنی های رشد خارج شود به احتمال زیاد، انتظار چاقی در بزرگسالی را خواهیم داشت.»