کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند پایگاه خبری لقمه: مدیرکل شیلات مازندران گفت: مدیریت بهره‌برداری از بندر صیادی بابلسر به اتحادیه صیادان کیلکا واگذار شده است.
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! پایگاه خبری لقمه: وزارت بهداشت اعلام کرد: والدین مراقب باشند؛ خوراکی‌های خوش‌مزه صبحگاهی ممکن است سلامت کودکان را تهدید کنند. کیک، بیسکوئیت و آبمیوه برای صبحانه کودکان مناسب نیستند و ارزش غذایی ندارند . . .
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب پایگاه خبری لقمه: مدیر جهاد کشاورزی تفت از کاشت موفق گیاه آپونتیا (گلابی خاردار) در گلخانه‌های این شهرستان خبر داد؛ گیاهی مقاوم به سرما و کم‌آب‌خواه که به عنوان راه‌حلی نوین برای مقابله با خشکسالی معر . . .
چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید پایگاه خبری لقمه: داروی نوظهور SANA با فعال‌سازی سلول‌های چربی حتی در حالت استراحت، امید تازه‌ای برای لاغری بدون دردسر ایجاد کرده است؛ آن هم بدون تأثیر بر اشتها و بدون نیاز به فعالیت بدنی.
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با اعلام تغییر در نظام تصمیم‌گیری این وزارتخانه، از واگذاری اختیارات مهم اجرایی به مدیران استانی خبر داد و گفت: دیگر نیازی به مراجعه به مرکز برای بسیاری از تصمیمات . . .
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی پایگاه خبری لقمه: ۱۰ دفتر خدمات مسافرتی در تهران مجوز رسمی گردشگری سلامت گرفتند تا با ارائه خدمات درمانی، اقامتی و پشتیبانی، بیماران خارجی را جذب و تهران را به مقصدی ایمن برای درمان تبدیل کنند.
فالو، فست‌فود، فاجعه چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، مسابقات عجیب پرخوری، چالش خوردن حجم زیادی از غذا یا نقد رستوران‌های متنوع در یک روز را اجرا می‌کنند. اما آیا کسی به تبعات روانی و جسمی این‌گونه رفتارها . . .
صفحه 6 از 596  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تأثیر داروها بر بهداشت دهان و دندان به طور کل، از داروها برای رفع بیماری استفاده می شو...

  مشاجره والدین جلوی فرزندان به مصرف الکل و مواد در نوجوانان منجر می‌شود یک روانشناس با تشریح تأثیر مشاجره والدین جلوی فرزن...

  داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
«نذری دادن» سنت دیرینه ماه محرم/ یک دیگ و هزاران هزار نیت ماه محرم از ایامی است که نذریهای زیادی در آن ادا می شود؛ آیین نذری دادن به عزاداران امام حسین(ع) سنتی دیرینه و پسندیده در میان اکثر مسلمانان و به خصوص شیعیان دنیاست که در کشورمان رواج بیشتری دارد و شب و روز تاسوعا و عاشورا به اوج خود می رسد.
آشنایی با با ۶ خاصیت فوق‌العاده ماست ماست از هند باستان شناخته شده و دارای خواص بسیار می‌باشد.
چرا باید دور هم غذا بخوریم؟ بچه که بودیم، جمعه‌ها برایمان روز دیگری بود. پدر و مادر، خواهرها و برادرها همگی کنار هم سرسفره می‌نشستیم. صبح جمعه یا املت داشتیم یا نیمرو با سنگك داغ. ظهر بوی خورش قورمه‌سبزی مستمان می‌کرد.