تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و تولید محصولات نوترکیب زیستی شده است.
فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست پایگاه خبری لقمه: سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک گفت: فعلاً کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های اول تا سوم شارژ شده و برنامه‌ای برای شارژ کارت الکترونیک سایر دهک‌ها تدوین نشده است.
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: متقاضیان می‌توانند برای تسریع در فرآیند نمونه‌برداری از کالاهای اساسی، از خدمات شرکت‌های تأیید صلاحیت شده نیز استفاده کنند.
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف زرده تخم مرغ برای سلامت افراد مسن، لازم و مفید است.
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه پایگاه خبری لقمه: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه هفتم تیر سال جاری با تامین اعتبار به حساب سرپرستان خانوار دهک های یک تا سه درآمدی واریز می‌شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم خبر داد تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم در بازدید از تصفیه خانه آب جدید استان گفت: برای تأمین آب شرب پایدار و عبور از بحران در شرایط اضطراری و تابستان سال جاری، تلاش‌های شبانه روزی در حال انجام . . .
بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی پایگاه خبری لقمه: معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با اعلام بازگشت ارز ترجیحی برای واردات نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی، از لغو موقت ممنوعیت واردات در فصل برداشت خبر داد.
صفحه 6 از 594  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش می‌دهد تحقیقات جدید در هلند نشان می‌دهد که مصرف ماهی بین ...

  میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: سبزیجات و میوه ها از اهمیت بالای...

  برای کاهش استرس‌های روزمره چای بنوشید یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر که تا ۲۴ سال تحت نظر بودند، نشان می‌دهد کسانی که چربی رژیم غذایی خود را از گیاهان در مقایسه با حیوانات دریافت کرده‌اند، با احتمال مرگ بسیار کمتری روبرو بودند.
ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن پایگاه خبری لقمه: پژوهش‌های تازه نشان می‌دهد بین دو بیماری کمتر شناخته‌شده، یعنی پورپورای هنوخ و تب مدیترانه‌ای خانوادگی، پیوندی ژنتیکی وجود دارد. این دو بیماری گرچه چهره‌های متفاوتی دارند، اما ریشه‌شان در یک نقطه مشترک است: التهاب. حالا کارشناسان می‌گویند تغذیه درست می‌تواند شدت علائم و احتمال عود این بیماری‌ها را کاهش دهد.
راهنمای خرید عسل در خوانسار پایگاه خبری لقمه: عسل یکی از محبوب ترین مواد غذایی طبیعی در طول تاریخ است که نه تنها مصرف خوراکی که در پزشکی وصنعت هم کاربرد داشته است.
12رازی که فست فودی‌ها به شما نمی گویند فست‌فودها، خیلی سریع‌تر از آن‌چیزی که تصور می‌کردیم، به زندگی ما وارد شده‌اند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمره‌مان نقش مهمی دارد. رازهای فست‌فودها را بخوانید تا با این پدیده مدرن امروزی، رفتاری متفاوت داشته باشید...