شغل‌های چاق کننده را بشناسید


محققان در جدیدترین مطالعات خود فهرست مشاغلی را منتشر کرده اند که افراد را دچار اضافه وزن می کند، از سوی دیگر عواملی که موجب این چاقی می شود نیز معرفی شده اند.

به گزارش لقمه، تحقیقات جدید دریافته است که معلم یا مهندس بودن فرد را بیشتر در معرض خطر افزایش وزن قرار می دهد. این نظرسنجی نشان داد احتمال اینکه کارگرهای کارخانه یا دانشمندان چاق باشند بسیار اندک است.

این بررسی توسط شرکت تحقیقات شغلی کرییر بیلدر در امریکا و با نظرسنجی از سه هزار و 700 کارمند و کارگر انجام شده است. این بررسی همچنین نشان داد 55 درصد از کارمندان خود را دچار اضافه وزن می دانند. آنها همچنین دریافتند 41 درصد افزایش وزن در نتیجه شغل کنونی آنهاست و از این تعداد 59 درصد 4.5 کیلوگرم بیشتر وزن اضافه کرده بودند.

مشاغلی که موجب بیشترین اضافه وزن می شوند:

1- دستیار اداری- معاونت (69 درصد)
2- مهندس (56 درصد)
3- معلمی و تدریس( 51 درصد)
4- پرستار (51 درصد)
5- تکنیسین های فناوری اطلاعات IT(51 درصد)
6- مشاغل حرفه ای حقوقی (48 درصد)
7- اپراتورهای دستگاه و کارگران کارخانه (45 درصد)
8- دانشمندان ( 39 درصد )

فقط کمتر از یک سوم از این افراد بیش از 9 کیلوگرم اضافه وزن داشتند. اما درآمد داشتن همیشه به معنی اضافه وزن بیشتر نیست: 16 درصد از تمامی کارگران و کارمندان گفتند در شغل کنونی شان وزن کم کرده اند. این نظر سنجی نشان داد آنهایی که وزن اضافه کرده اند به دلیل قرار گرفتن در معرض استرس و ساعت ها پشت میز نشینی دچار این وضعیت شده اند.

آنها همچنین مصرف هله و هوله را به عنوان یکی از دلایل عادت غذایی ناسالم و مهمترین دلیل برای افزایش اندازه دور کمر خود می دانند. این بررسی همچنین نشان داد کارمندان در حین کار مراقب مصرف غذا و میزان کالری که به بدن خود می رسانند نیستند. بیش از نیمی از کارمندان تایید کردند که دستکم هفته ای یک بار، بیرون از منزل غذا می خورند و یک چهارم نیز سه وعده یا بیشتر اقدام به این کار می کنند.

آنچه که افراد آنها را مقصر افزایش وزن می دانند:

ساعت ها پشت میزنشینی (56 درصد)
خوردن به خاطر استرس (35 درصد)
خوردن غذا در بیرون از خانه به طور منظم (26 درصد)
نوشیدنی های شیرین در محل کار (17 درصد)
نخوردن وعده های غذایی به خاطر کمبود زمان (17 درصد)
جشن هایی که در محل کار برگزار می شود (17 درصد)
فشار برای خوردن غذاهایی که همکاران تعارف می کنند (9 درصد)
ساعت های بیکاری (4 درصد)

اندکی کمتر از 50 درصد از کارمندان و کارگران مورد بررسی، رفتن به باشگاه های ورزشی را دستکم سه بار در هفته، گزارش کردند.حدود 30 درصد اعلام کردند ورزش می کنند اما نه به طور منظم و 11 درصد نیز اصلا تن به ورزش نمی دادند. 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 4087 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۷ خرداد بازدید: 4457 ساعت: 2:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش سکته با موز محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...

  بیماری بدون علامت 70 درصد افراد چاق یک فوق تخصص بیماری گوارش و کبد با اشاره به اینکه آ...

  سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

4 ترفند موثر برای مقابله با ضعف‌های غذایی همه‌ی ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب پذیر می‌کنند. در حوزه‌ی تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند.
هر آنچه درباره قورمه سبزی باید بدانید +دستور پخت قورمه‌سبـزى
بهترین صبحانه های زمستانی یك متخصص تغذیه با تاكید بر لزوم مصرف صبحانه، گفت: پس از صرف یك صبحانه كامل، میان وعده‌هایی مانند میوه یا شیر، نیاز كودكان را در زنگ‌های تفریح به بهترین نحو برطرف می‌كند.
تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.