رکورد جدید کرونا/ جان باختن ۲۳۵ بیمار در شبانه روز گذشته پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت در برنامه زنده شبکه خبر رکورد جدید از فوتی های کرونا را برای شبانه روز گذشته اعلام کرد.
جدیدترین آمار کرونا در کشور تا ظهر ۵ مرداد ۹۹ کرونا جان ۲۱۶ نفر دیگر را در ۲۴ ساعت گذشته گرفت پایگاه خبری لقمه: به گفته سخنگوی وزارت بهداشت مجموع بیماران مبتلا به کرونا در کشور تا ظهر ۵ مرداد ۹۹ به ۲۹۱ هزار و ۱۷۲ نفر رسید.
بر اساس یافته های تعدادی از محققان اروپایی؛ مصرف کاهو خطر مرگ و میر کووید ۱۹ را آفزایش می دهد! پایگاه خبری لقمه: براساس یک مطالعه اولیه در اروپا ، می توان ارتباطی بین میزان مرگ و میر ویروس کرونا و خوردن برخی سبزیجات وجود داشته باشد.
تاثیر ویتامین D در بهبود کووید ۱۹ تائید شد پایگاه خبری لقمه: مطالعات نشان می دهد ویتامین D نقش مهم و تکمیلی در درمان بیماری کووید ۱۹ دارد چراکه قادر به توقف برخی واکنش های پیش التهابی به کروناویروس است.
فیمت داروهای کرونا اعلام شد: رمدسیویر یک میلیون و دویست هزار و فاویپیراویر صد هزار تومان پایگاه خبری لقمه: دو قلم داروی کنترل کرونا با قیمت مشخص در داروخانه های دولتی عرضه می شوند.
سخنگوی وزارت بهداشت عنوان کرد؛ ۱۹۵ بیمار مبتلا به کرونا طی شبانه روز گذشته از دنیا رفتند ۱۹۵ فوتی و شناسایی ۲۳۱۶ بیمار جدید در شبانه روز گذشته تازه‌ترین آمار کرونا در کشور بود.
امنیت غذایی در خوزستان شاخص خوبی ندارد پایگاه خبری لقمه: سرپرست مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: تنها ۳۰ درصد از درامد خانوار خوزستانی صرف تهیه مواد غذایی می شود که این بیانگر این است که امنیت غذایی شاخص خوبی ندارد.
صفحه 189 از 596  اول  قبلی   184    185    186    187    188    189    190    191    192    193    194   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...

  باز هم بشنوید از خطرات اضافه وزن! تحقیقات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد نوجوانانی ک...

  راهکارهایی برای کاهش تشنگی در ماه رمضان برای کاهش تشنگی در ایام روزه‌داری، می‌توان عرق کاس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت