صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
گزارش و مقالات
>
با نوشیدن قهوه، از افسردگیتان بکاهید
با نوشیدن قهوه، از افسردگیتان بکاهید
كارشناسان علوم پزشكی دانشكده بهداشت عمومی هاروارد اعلام كردند: نوشیدن قهوه، خطر افسردگی را كاهش میدهد.
لقمه:
این كارشناسان در آزمایشات خود روی گروهی از زنان پرستار در آمریكا دریافتند پرستارانی كه روزانه چهار فنجان قهوه حاوی كافئین مینوشیدند 20 درصد كمتر در معرض خطر ابتلا به افسردگی بودند.
میشل لوكاس و دستیاران وی در بوستون میگویند: از سوی دیگر در این مطالعات هیچ ارتباطی بین مصرف قهوه فاقد كافئین و كاهش خطر افسردگی مشاهده نشد.
براساس گزارش سایت اینترنتی مای هلت دیلی نیوز، این مطالعه روی 50 هزار و 739 زن آمریكایی انجام شد. میانگین سنی این شركت كنندگان 63 سال بود و در آغاز مطالعه كه از سال 1996 میلادی شروع شد، آنها هیج علائمی از افسردگی را نداشتند.
وضعیت این پرستاران تا سال 2006 تحت بررسی بود. تاثیر مصرف كافئین در این افراد به دقت بررسی شده و با تاثیر مصرف قهوه فاقد كافئین، چای غیرگیاهی، نوشابههای كافئیندار بدون گاز، نوشابههای فاقد كافئین و شكلات كه مصرف معمول دارند مورد مقایسه قرار گرفت.
متخصصان دریافتند مصرف دو تا سه فنجان قهوه در روز 15 درصد و مصرف چهار فنجان قهوه در روز تا 20 درصد خطر احتمالی ابتلا به افسردگی را در این زنان كاهش میدهد.
شرح این آزمایشات در نشریه آرشیو طب داخلی گزارش شده است.
نقل از :ایسنا
کد:
407
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ چهارشنبه ۶ مهر
بازدید:
8305
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2
سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
3
دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
4
هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5
حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود
۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
6
راه مقابله با کم حافظهگی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7
تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
8
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
9
خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
10
ایران گیاهان دارویی خود را صادر میکند
۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
11
تولید خوراک دام به روش هیدروپونیک نیاز به زمین بزرگ ندارد
۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
نظرات
hamid movahed
نوشیدن یک فنجان قهوه اول صبح مثل تازیانه که به اسب میزنند آدم را بکارمیاندازد.البته بهتر است با کمی عسل شیرین شود.
لخمه
با سلام لطفادستوردرست کردن یک قهوه خوب بدهید با تشکر
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت
پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشس...
با این كار سلامتی نوزاد خود را بیمه كنید!
ویتامین ها و عناصر معدنی که مجموعا « ریز مغذیها » ...
یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟
غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خطرات سس و فستفودها برای مبتلایان به آسم
آسم بیماری التهابی و انسدادی راههای هوایی است که با سرفههای مکرر، خسخس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سسها، فستفودها، ژله و بستنی ایجاد میشود.
8 نسخـه طبیعی برای افراد چاق!
افزایش سوختوساز بدن با فعالیتهای بدنی و ورزش مهمترین شیوه درمان چاقی و اضافه وزن است.
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟
آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.
یک پرس دستمال کاغذی، ناهار مدل های معروف دنیا!
یک پرس سالاد کاهو، چند برش هویج با یک بشقاب دستمال کاغذی! این وعده غذایی مدل هایی است که سالهاست عکس شان روی جلد مجله مد و زیبایی ووگ منتشر می شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است