سخنگوی وزارت بهداشت عنوان کرد؛
۱۹۵ بیمار مبتلا به کرونا طی شبانه روز گذشته از دنیا رفتند


۱۹۵ فوتی و شناسایی ۲۳۱۶ بیمار جدید در شبانه روز گذشته تازه‌ترین آمار کرونا در کشور بود.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، سخنگوی وزارت بهداشت، از فوت ۱۹۵ بیمار مبتلا به کرونا در کشور طی شبانه روز گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیما سادات لاری، بعد از ظهر شنبه در ارتباط زنده تلویزیونی، به ارائه تازه‌ترین آمار کرونا در کشور پرداخت.

وی با اشاره به شناسایی ۲۳۱۶ مورد جدید کرونا، مجموع افراد مبتلا در کشورمان را ۲۸۸ هزار و ۸۳۹ نفر اعلام کرد.

سخنگوی وزارت بهداشت، با اشاره به ۱۹۵ مورد جدید فوتی در شبانه روز گذشته، گفت: تاکنون ۱۵ هزار و ۴۸۴ نفر از افراد مبتلا، جان خود را از دست داده‌اند.

وی افزود: از مجموع افراد مبتلا، ۲۵۱ هزار و ۳۱۹ نفر بهبود یافته‌اند.

لاری گفت: در حال حاضر، ۳۶۷۰ نفر از بیماران کرونا در وضعیت شدید و تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند.

وی افزود: تاکنون بالغ بر ۲ میلیون و ۳۰۲ هزار و ۶۳۴ مورد تست تشخیصی کرونا در آزمایشگاه‌های مورد تأیید وزارت بهداشت انجام شده است.

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14091 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ شنبه ۴ مرداد بازدید: 1571 ساعت: 2:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
2 هزینه ۴۰۰ میلیون دلاری پوکی استخوان برای ایران ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
3 افزایش 28 دلاری قیمت طلا در یک روز ۱۴۰۱ شنبه ۲ مهر
4 چند درصد از کالاهای اساسی با ارز نیمایی و ترجیحی وارد می شوند؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
5 موانع کشت موز در ایران/منافع ۵۰۰ میلیون دلاری واردات موز ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
6 کرونا جان ۲۱۶ نفر دیگر را در ۲۴ ساعت گذشته گرفت ۱۳۹۹ يکشنبه ۵ مرداد
7 کرونا باز هم رکورد زد/ ۲۲۹ نفر در یک روز فوت کردند ۱۳۹۹ سه شنبه ۳۱ تير
8 7 میلیون دلار اهدایی ژاپن برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا به ایران چگونه هزینه می شود ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
9 غول صنایع غذایی جهان در ایران سرمایه‌گذاری جدید می کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
10 معرفی مدیران جدید معاونت آموزشی وزارت بهداشت ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این غذاها ماست نخورید ‌یک مشاور تغذیه گفت: برای جلوگیری از دفع آهن باید ...

  چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید مضرات شکر که به آن سم سفید هم می گویند، زیاد است ک...

  بخور تا زانویت خوب شود درد زانو مردافكن است و مانع انجام بسیاری از فعالیت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران پایگاه خبری لقمه: شرکت تولیدکننده‌ مواد غذایی نستله، از جمله شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی به حساب می‌آید که در سرتاسر جهان دارای شعبه است.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
18 راه برای کاهش وزن و لاغری امروزه بسیاری از مردم لاغری را از جمله مشخصه‌های اصلی جذابیت و زیبایی می دانند، انتشار هزاران مقاله و کتاب مرتبط با رژیم های غذایی در کشورهای غربی و شرقی شاهد بر این مدعاست.
غذاهای ایرانی سالم ترند/لزوم تهیه لیستی از غذاهای سنتی هر استان/غذاهای صنعتی را جایگزین غذاهای سنتی نکنید رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت:«روند رو به گسترش بیماری های ناواگیر متولیان سلامت را نگران کرده است ومتاسفانه سن ابتلا به بیماری هایی که در این دسته جا می گیرند نیز در حال کاهش اس تا جایی که بعضی از متخصصان قلب شاهد جراحی های عروق قلب در سنین پایین تر از 40 سال هستند.»