قیمت میوه های تابستانی کاهش می یابد پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه میوه و سبزی از پیش بینی کاهش قیمت میوه های تابستانی در بازار با افزایش عرضه آنها خبر داد.
به مناسبت ولادت امام رضا(ع) برگزار می‌شود؛ توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس پایگاه خبری لقمه: بزرگترین کیک جهان اسلام به طول ۱۲۹۳ متر و عرض یک متر، همزمان با ولادت امام رضا(ع) یکشنبه ۲۳ تیر در کنار دریاچه شهدای خلیج فارس بین مردم توزیع می‌شود.
سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد پایگاه خبری لقمه: سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» با هدف فرهنگسازی در مصرف و تولید در حوزه‪ گندم، آرد و نان منتشر شد و هنرمندان تا 30 آذرماه فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
میوه خشک منبع سالمی از مواد مغذی و کالری پایگاه خبری لقمه: میوه های خشک منبع سالم تری از مواد مغذی و کالری ها هستند.
مرگ ۵ نفر بر اثر تب کریمه کنگو پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت از ابتلای ۵۴ نفر به تب کریمه کنگو و فوت ۵ نفر به دلیل ابتلا به ویروس خبر داد.
افزایش دو درصدی میزان تجارت جهانی غلات پایگاه خبری لقمه: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در تازه‌ترین گزارش خود از افزایش 2 درصدی میزان تجارت جهانی غلات و رسیدن آن به 415 میلیون تن خبر داد.
قاچاقچی‌ها سبب کاهش صادرات زعفران شدند پایگاه خبری لقمه: یک عضو شورای ملی زعفران اعلام کرد که حضور پررنگ قاچاقچی‌ها سبب شده تا این افراد زعفران را در بازار کمتر از نرخ‌های واقعی عرضه کنند و همین باعث می‌شود صادرات از سوی صادرکنندگان حرفه‌ا . . .
صفحه 202 از 594  اول  قبلی   197    198    199    200    201    202    203    204    205    206    207   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ده خاصیت شکلات خوردن آنها که مرتباً شکلات می خورند کار مفیدی برای قلب ش...

  بارداری زمان مناسبی برای رژیم لاغری نیست بسیاری از خانم‌ها به ویژه آنهایی که چند قلو باردار...

  رژیمی برای شفاف سازی پوست استفاده از انواع کرم‌های شیمیایی آرایشی، می‌تواند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: سن ابتلا به عوارض ناشی از چاقی (دیابت و فشارخون) به حدود ۱۰ تا ۱۹ سال رسیده است.
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد پایگاه خبری لقمه: عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه و خارج شدن گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی ضربه سنگینی به امنیت غذایی مردم نشانه گرفته است که درصورت مدیریت نکردن آن پیامد‌های منفی به سلامت و سبد غذایی خانوار‌ها می‌گذارد.
ماست، بمب کلسیم کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این‌که ماست یک منبع عالی کلسیم است، افزود: یک بسته 250 گرمی ماست حاوی یک سوم میزان کلسیم لازم روزانه است.