وزارت جهاد صادرات مرغ را آزاد کرد پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی طی نامه ای به رئیس کل گمرک ایران صادرات مرغ را بلامانع اعلام کرد.
طرح محدودیت کشت برنج در استان‌های غیرشمالی/ شرایط جوی مانع اجرای طرح شد در حالی که ممنوعیت و محدودیت کشت برنج در استان‌های غیر شمالی که سال ۹۳ از سوی وزارت جهاد کشاورزی به منظور مدیریت مصرف آب مطرح شد، به گفته یکی از معاونان وزارت جهاد، به دلیل شرایط جوی مناسب امسال برای . . .
طلا و سکه گران شد/ ارز ثابت ماند پایگاه خبری لقمه: قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار و سکه بهار آزادی نسبت به دیروز ۵۵ هزارتومان نسبت به دیروز افزایش یافت.
پیش نویس چهار سند امنیت غذایی بررسی شد پایگاه خبری لقمه: پیش نویس چهار سند امنیت غذایی در جلسه هماهنگی شورای عالی سلامت که ریاست ان برعهده رییس جمهور است، مورد بررسی قرار گرفت.
کاهش تورم مواد غذایی در عین افزایش قیمت‌ها! پایگاه خبری لقمه: آمارهای رسمی از نزولی شدن نرخ تورم خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها خبر می‌دهد اما این در حالی است که با افزایش قیمت مواد غذایی و اقلام مصرفی مردم در بازار روبروییم.
لقمه گزارش می‌دهد؛ تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری هایی که در این فصل بروز می کنند هستیم اما یکی از مهلک ترین آنها تب کریمه کنگو است که با رعایت موارد و نکات بهداشتی و تغذیه ای قابل کنترل است.
انتصاب قائم مقام وزیر صنعت در امور بازرگانی پایگاه خبری لقمه: وزیر صنعت، معدن و تجارت حسین مدرس خیابانی را به عنوان قائم مقام خود در امور بازرگانی منصوب کرد.
صفحه 203 از 594  اول  قبلی   198    199    200    201    202    203    204    205    206    207    208   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رابطه بین غذا و جوش های پوستی یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »
تفاوت مغز افرادی که صبحانه نمی خورند اسکنهای مغزی نشان می دهد که افرادی که صبحانه نمی خورند در طول روز بیشتر به غذاهای پرکالری و چرب تمایل پیدا می کنند.
توصیه هایی برای افراد سرمایی این روز‌ها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما می‌کنند. یک متخصص طب سنتی می‌گوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه می‌توانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.
با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید کنیداگر از نوشابه، دلستر، ساندیس و انواع آبمیوه‌های رنگارنگ نوشیدنی‌های صنعتی و مصنوعی و سرشار از اسانس بگذریم، آب میوه‌های طبیعی جایگاه ویژه‌ای در بین مردم دارند، به خصوص اگر این میوه به صورت بهداشتی و در منزل هم تهیه شده باشد.