صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
اخبار اسلاید
شمالی خبر داد؛
رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی
پایگاه خبری لقمه: سرپرست اداره مواد اولیه سازمان غذا و دارو، از رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه های تولید ماده اولیه دارویی در کشور خبر داد.
مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی:
ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید
پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی گفت: واحدهای شالیکوبی با بهروز کردن تجهیزات به سمت افزایش ضریب تبدیل شلتوک به برنج رفتهاند و امروز این ضریب به بیش از ۶۰ درصد رسیده است.
چربی سوزی با انجام ورزش های استقامتی
پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید در مقیاس کوچک نشان می دهد که ورزش استقامتی سنگین می تواند باعث کاهش سطح چربی بدن بدون کم کردن وزن شود.
امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم
پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: امسال با تولید بیش از ۱۵ میلیون تن گندم، جشن خودکفایی را خواهیم گرفت.
عدم صلاحیت فروشگاههای اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت
پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشتی خام با بیان اینکه زنجیره توزیع گوشت را افراد حائز صلاحیت هدایت کنند، گفت: فروشگاههای اینترنتی صلاحیت توزیع بهداشتی فرآوردههای گوشتی را . . .
طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا میشود
پایگاه خبری لقمه: بنا بر اعلام سازمان شیلات ایران، طرح دریابست از دوم تا نهم مهر ماه ۱۴۰۳ در آبهای هرمزگان اجرایی میشود.
صادرات جو پرک ممنوع شد
بنا بر اعلام مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صنعت، معدن و تجارت صادرات صادرات جو پرک به عنوان از یکی از فرآوردههای استحصالی از جو ممنوع شد.
صفحه 28 از 593
اول
قبلی
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است
یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...
نکات مهم برای کاهش آلودگیهای میکروبی میوهها و سبزیها
پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...
با بوی بد سیر چه کنیم؟
اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سکته یک کودک 9 ساله به دلیل چربی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: هر چه تعداد مواد غذایی در حالت فریز شده در یک خانه بیشتر شود میزان سلامت عمومی اعضای خانواده کاهش مییابد.
چرا هندوانه اینقدر مفید است
هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتیاکسیدانها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی اکسیدانهایی مثل ویتامین C و A که از ما در برابر بیماریها محافظت میکنند. با مصرف هندوانه خطر کم آب شدن بدن نیز کاهش مییابد.
نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته
سکته مغزی یکی از بیماریهایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز میکند و بهطور ناگهانی نمایان میشود. برای همین هم بسیاری از افراد میخواهند با شیوههای پیشگیری از آن آشنا شوند.
افزودنیها را بیشتر بشناسیم
افزودنی مادهای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه میشود. افزودنیهایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی میشود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه میشوند، اما افزودنیهایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه میشوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار میرود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است