برداشت یک میلیون تن انار/ تولید انار رکورد زد


مدیرکل دفترمیوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی از تولید یک میلیون تن انار در سال‌جاری خبر داد.‌

به گزارش پایگاه خبری لقمه، ابوالقاسم حسن‌پور ‌با اشاره به اینکه سطح زیر کشت انار حدود ۸۲ هزار هکتار است، افزود: امسال با اجرای طرح‌های مدیریت باغ، هرس و تغذیه به موقع و مناسب از ۶۵ هزار هکتار باغ اقتصادی، یک میلیون تن انار برداشت می‌شود.

وی، میزان تولید انار در سال گذشته را ۹۵۰ هزار تن عنوان کرد و از بازسازی زیرساخت‌های صادرات محصول انار به بازارهای جهانی خبرداد.

حسن‌پور درباره وضعیت آفت کرم گلوگاه انار در باغات کشور نیز گفت: رها سازی حشره تریکوگراما برای مبارزه با این آفت، پاک سازی گلوگاه انار از پرچم‌ها، استفاده از اشعه طول موج کوتاه و حتی پوشاندن درخت و میوه انار از راهکارهایی است که برای مقابله با آفت در باغات سراسر کشور اجرا شده است.

مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: در پی اجرای روش‌‌های بیولوژیک مقابله با آفت کرم گلوگاه، جمعیت این آفت در باغات انار کاهش یافته است.

حسن پور اضافه کرد: از آنجا که این حشره قادر به پرواز است، اعتقاد داریم که مقابله با آن به‌صورت صدرصد امکان پذیر نیست اما جمعیت این آفت در باغات بیش از ۵۰ درصد کاهش یافته است، ضمن اینکه اگر مبارزه به موقع با آفت کرم گلوگاه انار انجام نشود، ۳۰ درصد محصول از بین خواهد رفت.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8359 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان بازدید: 1205 ساعت: 6:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
8 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کی چی بخوریم؟ لقمه: مواد غذایی با ترکیبات متنوع و متفاوت خود، خص...

  ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی م...

  نوشیدن چای در زمان نامناسب و بروز کم خونی کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان ایلام گفت: ص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیامبران چه زمانی «شام» می‌خوردند؟ وعده غذایی شام یکی از وعده‌های غذایی است که بهتر است در زمان و با دقت بیشتر و رعایت نکات خاصی صرف شود.
پس‌لرزه‌‌های تغییر موقتی نرخ دلار بر سبد مصرفی خانوار بعد از نوسانات نرخ دلار و ایجاد نگرانی مبنی بر افزایش قیمت کالاها، مصرف‌کنندگان باز هم برای تامین برخی کالاهای خود به بازار مراجعه کرده و همین امر، تولیدکنندگان را منجر به بروز رفتار دوگانه کرده است.
جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.
رژیم غذایی برای مادرانی که پسر می خواهند شما می‌توانید به طور طبیعی و با روش‌های خانگی مثل تغییر رژیم غذایی با روش پسر دار شدن آشنا شوید.