آلوورا، زنجبیل و گریپ‌فروت برای کدام بیماران خطرناک هستند؟ در باور بسیاری از مردم استفاده از گیاهان دارویی یكی از بی‌عارضه‌ترین و مطمئن‌ترین روش‌ها برای تسكین دردها و درمان بسیاری از اختلالات جسمی و بیماری‌هاست، در حالی كه از دیدگاه درمانگران و متخصصان شیوه‌ه . . .
هر روز شلغم بخورید شاید از مادربزرگ یا بزرگان فامیل شنیده باشید كه با مصرف روزانه شلغم سرماخوردگی و آنفلوآنزا هرگز سراغ‌تان نمی‌آید.
روش تهیه کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی کدوحلوایی برای درست کردن خوراکی ها و غذاهای زیادی بکار می رود و غذایی سالم و مقوی محسوب می شود.
نوشیدنی‌های موثر در رفع آکنه اگر می‌خواهید به پوست خود کمک کنید و از شر جوش‌های مزاحم و دانه‌های سر سیاه خلاص شوید، پس این نوشیدنی‌های طبیعی را امتحان کنید.
لبنیات پرچرب بخوریم یا خیر ؟ چندی پیش در خبرگزاری‌ها مطلبی منتشر شد مبنی براینکه در شیر و لبنیات پرچرب به جای چربی شیر از روغن پالم (روغن نخل خرما) استفاده می‌شود، این درحالی است که دکتر حاجی فرجی، رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه معتق . . .
با 13 معجزه سیب آشنا شوید سیب خواص زیادی برای سلامتی دارد. در این مبحث به 13 خاصیت سیب می پردازیم.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر . . .
صفحه 552 از 569  اول  قبلی   547    548    549    550    551    552    553    554    555    556    557   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردنی های زرد رنگ پر خاصیت زرد رنگی‌ است آرامش‌بخش و شادی‌آفرین. با دیدن این ...

  تعادل فشار خون با یک تلخ خوشمزه وزارت بهداشت اعلام کرد: خوردن یک تکه شکلات تلخ در ...

  مصرف یخ در زنان یائسه ممنوع! یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: مصرف یخ موجب افزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر که تا ۲۴ سال تحت نظر بودند، نشان می‌دهد کسانی که چربی رژیم غذایی خود را از گیاهان در مقایسه با حیوانات دریافت کرده‌اند، با احتمال مرگ بسیار کمتری روبرو بودند.
باورهای تغذیه‌ای رایج اما نادرست! شکر باعث دیابت می‌شود،تمام چربی‌ها بد هستند، حذف وعده‌های غذایی باعث کاهش وزن و ... از باورهای نادرستی هستند که در جامعه رواج دارند.
عامل اصلی ابتلا به فشار خون چیست؟ یک مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد که عامل ابتلا به فشار خون بالا، قند است نه نمک.
کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟ هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچه‌ها نیست. وقتی که میوه را به سروصورت‌شان می‌مالند وصحنه‌های بدیعی را به وجود می‌آورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.