غذاهای پرطرفدار دنیا کدام غذاها هستند؟


غذاها تنوع بسیار زیادی دارند، هر سرزمینی غذاهای مخصوص به خود را دارد که یکی از جاذبه‌های هر کشوری غذاهای خاص و ویژه آن سرزمین است و گردشگران بسیاری ترجیح می‌دهند در زمان رفتن به دیگر کشورها، غذاهای همان‌جا را تجربه کنند.

به گزارش لقمه، در این میان اما برخی غذاها شهرت جهانی‌تری پیدا کرده‌اند، شاید چون مواد اولیه‌شان در همه‌جای دنیا قابل‌دسترس است یا شاید این که طعمی دارند که مردمان از ملل مختلف آن را می‌پسندند. نتایج یک نظرسنجی در ۱۷ کشور دنیا و از ۱۶۴۲۲ نفر انجام داده، نشان از رواج بیشتر غذاهای غربی در کشورهای مختلف دارد.

 

در این نظرسنجی غذاها را به ۱۰ دسته اصلی تقسیم کردند و از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی خواستند آن‌ها را براساس علاقه‌شان مرتب کنند. در این نظرسنجی فست‌فودها جزو پرطرفدارترین غذاهای دنیا قرار نگرفتند، چنان که KFC در رده ۱۰۷ و مک‌دونالد در رده ۱۱۳ قرار گرفت.

اما پرطرفدارترین غذاهای دنیا براساس این نظر سنجی، پاستا است که در انواع و مدل‌های مختلف پخته می‌شود. البته پاستا با اختلاف کمی در صدر این فهرست قرار گرفته و رده‌های دوم و سوم هم به آن نزدیک بوده‌اند.

گفته می‌شود ۳۵۰ شکل مختلف برای درست‌کردن پاستا وجود دارد که معروف‌ترین آن‌ها اسپاگتی، ماکارونی، فوسیلی و لازانیا هستند.

فهرست کامل پرطرفدارترین غذاهای دنیا به شرح زیر است :

۱- پاستا

۲- گوشت

۳- برنج

۴- پیتزا

۵- مرغ (جوجه)

۶- ماهی و غذای دریایی

۷- سبزیجات

۸- غذای چینی

۹- غذای ایتالیایی

10- غذاهای مکزیکی



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :چاشنیک

کد: 6626 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت بازدید: 3857 ساعت: 1:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
3 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
4 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
7 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
8 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
9 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
10 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...

  چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان معمولاً در تابستان به دلیل گرمای هوا شرایطی فراهم ...

  پاسخ به چند سوال تغذیه ای آیا تصور شما در مورد گریپ فروت، چای زنجبیل، ژله، م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

معجزه آسپرین طبیعی تحقیقات نشان می‌دهند دانه‌های گوجه فرنگی می‌توانند به عنوان جایگزین طبیعی آسپرین کاربرد داشته باشند.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
جشنواره سلامت نیازمند پافشاری بر اهداف خود است پایگاه خبری لقمه: دومین دوره جشنواره فیلم سلامت در حالی در حال برگزاری است که به نظر می رسد به رغم ادعای جریان ساز بودن، از اهداف متصور خود فاصله دارد.
چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.