چرا عزاق واردات گوجه‌فرنگی ایرانی را آزاد کرد؟ پایگاه خبری لقمه: وزارت جهاد کشاورزی عراق پس از افزایش قیمت گوجه فرنگی در بازارهای این کشور، واردات گوجه فرنگی از ایران را آزاد کرد.
سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات پایگاه خبری لقمه: آذربایجان غربی امسال با تولید ۱.۵ میلیون تن سیب، رکورد تولید این محصول را در کشور زد اما رفع موانع و تسهیل مسیر صادرات همچنان یکی از دغدغه‌های اصلی کشاورزان به شمار می‌رود.
چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن واردکنندگان برنج از تلاش اعضای این انجمن در مسیر حفظ آرامش بازار دومین کالای اساسی کشور خبر داد.
مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از والدین درخواست کرد فرزندان خود را از دوران کودکی به غذاهای کم نمک عادت بدهند.
متوسط قیمت مسکن در تهران اعلام شد پایگاه خبری لقمه: مرکز آمار ایران با اعلام گزارش «شاخص و متوسط قیمت آپارتمان‌های مسکونی شهر تهران»، به «توقف ۸ ماهه» انتشار یکی از مهمترین گزارش‌های آماری اقتصادی،‌ پایان داد.
سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: برای تامین بهتر غذای مردم و رشد امنیت غذایی در کشور، باید پوست‌اندازی جدیدی در سیاست‌گذاری کشاورزی ایجاد شود و سه تحول اساسی رخ دهد.
ارتباط استرس با مشکلات گوارشی پایگاه خبری لقمه: استرس می‌تواند باعث ایجاد طیفی از مشکلات گوارشی از جمله گرفتگی عضلات شکم، نفخ و از دست‌ دادن اشتها شود.
صفحه 57 از 594  اول  قبلی   52    53    54    55    56    57    58    59    60    61    62   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  26 توصیه تغذیه‌ای به مسافران نوروزی تعطیلات عید که از راه می‌رسد، بازار سفرهای نوروزی ...

  راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ پایگاه خبری لقمه: تخم کتان، دانه‌ای مغذی و مفید، س...

  خواب راحت با شیرموز یک متخصص کودک، مقاومت کودک در رفتن به رختخواب را ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
۱۴ ماده غذایی که طول عمر را زیاد می‌کند یک متخصص تغذیه گفت: به جای آنکه به دنبال روش‌های عجیب و غریب باشیم اگر ۱۴ ماده غذایی را در زنجیره غذایی روزانه بگنجانیم نه تنها بسیاری از بیماری‌ها را از خود دور می‌کنیم بلکه طول عمر بیشتری خواهیم داشت.
بهترین زمان مصرف بعضی از داروها مصرف دارو در زمان مناسب، میزان تأثیرگذاری آن بر بدن را افزایش می دهد.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »