چراغ سبز بورس روشن شد پایگاه خبری لقمه: بازار سرمایه امروز روند رو به رشدی را تجربه کرد و شاخص کل بورس با افزایش حدود ۹۰۰۰ واحدی به دو میلیون و ۱۳۵ هزار واحد رسید.
چه کسانی نباید رژیم کتوژنیک بگیرند؟ پایگاه خبری لقمه: رژیم کتوژنیک، یک برنامه غذایی عالی برای کاهش وزن و کاهش قند خون است اما می‌تواند عوارض جانبی برای سلامت بدن در پی داشته باشد.
یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم پایگاه خبری لقمه: کارخانه تولید فرآورده‌های پروتئینی صنایع غذایی «موجان» با حضور چهره‌هایی سیاسی و اقتصادی از جمله نمایندگان مجلس و فعالان حوزه اقتصادی افتتاح شد.
گزارش تصویری افتتاح کارخانه صنایع مواد غذایی موجان پایگاه خبری لقمه: کارخانه تولید فرآورده‌های پروتئینی صنایع غذایی «موجان» با حضور چهره‌هایی سیاسی و اقتصادی از جمله نمایندگان مجلس و فعالان حوزه اقتصادی افتتاح شد.
آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبی‌ها پایگاه خبری لقمه: آش بوشهری یکی از غذاهای پرطرفدار است که مردم این استان برای ادای نذرهای خود در روزهایی چون اربعین آن را طبخ می‌کنند.
۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از افزایش ۱۰ هزار تنی خرید دانه روغنی کلزا نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: تا امروز بیش از ۳ هزار میلیارد تومان کلزا از کلزاکاران کشور خریداری شده . . .
رژیم غذایی برای رفع کبد چرب و کاهش وزن پایگاه خبری لقمه: اگر مبتلا به بیماری کبد چرب هستید، حتماً نیاز به دانستن جزییاتی از این بیماری و خوراکی های مفید و ممنوعه کبد چرب دارید که می توانید مطلب زیر را بخوانید.
صفحه 56 از 589  اول  قبلی   51    52    53    54    55    56    57    58    59    60    61   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه گرسنگی را کنترل کنیم؟ امتحان کنید این روش ‌ها را امتحان کنید و ببینید آیا می ‌توانید...

  خواص درمانی کلم بروکلی یک متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: مصرف کلم بروکلی از ...

  درمان‌های خانگی سرماخوردگی پاتوژن‌های مسبب عفونت مجاری تنفسی فوقانی شامل بیش ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت