در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟
یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن میشود میتواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمکسود هم باعث ایجاد مواد س . . .
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی میکشاند؟
موادغذایی و تنقلات بیارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف میشود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغهای زودرس, رنگهای پریده, بیاشتهایی, تیکهای عصبی, افسردگیها و اعصابهای . . .