حال و هوای آشپزخانه‌ را متحول کنید كابینت‌های شما پر است از بشقاب‌های چینی كه به دلیل استفاده همیشگی رنگ و روی روزهای اول را ندارند.
راه های نجات از یک آشپزخانه شلوغ پلوغ! آیا شما از آن دسته آشپزهایی هستید که نظم و ترتیب ندارید و اکثراً شلخته هستید؟ نگران نباشید. استراتژی های زیر به شما کمک می کنند که آشپزخانه خود را مرتب نشان دهید.
دو نکته برای چیدمان میز در ماه رمضان مسلمانان در ماه مبارک رمضان روزه می گیرند، بیشتر از قبل عبادت می کنند و قرآن می خوانند. با نزدیک شدن به زمان افطار، شور وشوقی وصف نشدنی در مسلمانان به وجود می آید.
دکوراسیون آشپزخانه ستاره‌های هالیوود درست است که آشپزخانه های ستاره های خیلی باکلاس و گران است، ولی دلیلی ندارد که نتوانیم از دکوراسیون آنها الهام بگیریم.
ایده هایی نو برای کاشی کاری آشپزخانه کاشی های سفید رنگ در میان کاشی های آبی رنگ، زیبایی را دو چندان خواهند کرد.
سینک های ظرفشویی خلاقانه و زیبا انتخاب سینک ظرفشویی اشتباه می تواند به دکوراسیون آشپزخانه شما لطمه بزند.
4 روش باکلاس برای چیدن میز غذا همیشه می گویند برای چیدن بشقاب ها و وسایل دیگر روی میز از بیرون شروع کنید و به سمت داخل بیایید؛ بشقاب ها زیر باشند و کاسه ها رو و لیوان ها سمت راست بشقاب باشند که درست گفته اند.
1    2    3    4    5    6    7    8   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر مایلید فرزند پسر داشته باشید صبحانه را کامل بخورید یک كارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه بحث ارتباط تغذ...

  این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در...

  حفظ تراکم استخوان با کاهش مصرف نمک یک فوق تخصص غدد با بیان اینکه رژیم ‌کم نمک تأثیر م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته! میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان پایگاه خبری لقمه: آیا محدودیت فروش نان واقعیت دارد؟ قرار است صحت و سقم این موضوع در کارگروه آرد و نان طی روزهای آتی با حضور سازمان های متولی و تشکل های بخش خصوصی مورد بررسی قرار گیرد.