4 روش باکلاس برای چیدن میز غذا


همیشه می گویند برای چیدن بشقاب ها و وسایل دیگر روی میز از بیرون شروع کنید و به سمت داخل بیایید؛ بشقاب ها زیر باشند و کاسه ها رو و لیوان ها سمت راست بشقاب باشند که درست گفته اند.

به گزارش لقمه، در اینجا به چند نکته دیگر اشاره می کنیم:


- صبحانه و میان وعده قبل از ناهار




اگر طراحی و تزئینات میزتان درست و زیبا باشد، مهمترین وعده غذایی روز تبدیل به زیباترین وعده هم می شود.

1. مبانی: بشقاب اصلی، بشقاب سالادخوری، کاسه، کاسه کوچک، لیوان آب، استکان نعلبکی یا فنجان و قاشق و چنگال و چاقو.



2. با رنگ های مختلف برای ظروف و رومیزی و غیره به میز شادابی ببخشید. هیچ چیز برای اعضای خانواده خوشایندتر و جذابتر از رنگ های شاد و طرح گل و بوته برای دعوت آنها به صبحانه در اول روز نیست.

3. نکته: اگر مهمان دارید می توانید نام هر یک را با چاقوی تیز روی پوست لیمو بکنید و روی بشقابش بگذارید.



- ناهار


وعده ناهار فرصتی عالی برای ترکیب حالت رسمی میز با فضای راحت و عادی است.


1. مبانی: با یک بشقاب اصلی، بشقاب سالادخوری، لیوان شیشه ای، دستمال و قاشق، چنگال و چاقو، میز نسبتاً ساده ای بچینید.

2. با جنس های مختلف رومیزی های ظریف و ظروف چوبی و طرح های زیبا، ترکیب متفاوتی ایجاد کنید.

3. نکته: می توانید برای ایجاد تنوع، یک تکه پنیر درجه یک و خوشمزه به عنوان دسر سر میز بگذارید. در فرانسه این نوع دسر بسیار مرسوم است.



- شام گلچین شده



با رنگ های گرم و بافت های متنوع و یک گلدان زیبا در وسط میز، محیطی دلپذیر ایجاد کنید.



1. مبانی: بشقاب شام، بشقاب سالادخوری، زیربشقابی، دستمال و قاشق و چنگال و غیره. یکی دو لیوان مناسب در سمت راست بشقاب بگذارید تا مهمان خودش انتخاب کند.

2. استفاده از شمع ها، شمعدان ها و چند گل کوچک در لیوان های شیشه ای یا گلدان های کوچک در وسط میز، نمای شیکی به میز می دهد که البته دید مهمان را نیز محدود نمی کند.

3. نکته: دو یا سه رومیزی باریک با رنگ ها یا طرح های مختلف را روی هم روی میز بگذارید تا نمای منحصر بفردی ایجاد شود.



- شام رسمی و شیک



چه مناسبت خاصی باشد چه بخواهید برای خودتان و مهمانان ضیافت چشمگیری برپا کنید، این مدل میزآرایی با هر بودجه ای جور درمی آید.



1. مبانی: بشقاب شام، بشقاب سالادخوری، کاسه، زیربشقابی، دستمال و قاشق چنگال و غیره (به علاوه قاشق دسر)، لیوان های شیشه ای زیبا.

2. برای این مدل میزآرایی، ظروف شام باید مرکز توجه باشند. پس همه ظروف را با دقت و با فاصله های منظم بچینید.

3. نکته: از اشکال هندسی برای جلب توجه استفاده کنید. مثلاً اگر بشقاب هایتان گرد است، دستمال را باز کنید و بین بشقاب ها بگذارید.

نقل از :برترین ها

کد: 4003 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد بازدید: 7476 ساعت: 9:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
5 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
6 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
7 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
8 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
11 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  همه‌ی خانگی‌ها قابل اعتماد نیستند خرید بادمجان‌های سرخ و بسته‌بندی شده کارخانه‌ای و ...

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

  5 ماده غذایی که زنان باید بیشتر بخورند تقریباً تمام این مواد خوب در خواربارفروشی‌ها یافت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت