پودینگ انار با دستور سرآشپز لقمه؛ دسر شب یلدا انار یکی از میوه هایی است که در شب یلدا مورد استفاده قرار می گیرد. شما می توانید با آن دسرهای خوشمزه نیز تهیه کنید.
روش تهیه خشیل؛ غذای شب یلدای آذربایجانی‌ها خَشیل یکی از غذاهای محلی مردم آذربایجان است که خوردن آن بین ساکنین مناطق مختلف آذربایجان و خصوصا در مراسم شب یلدا رایج است. به سبب وجود مقدار زیادی گندم و شکر و کره طبیعی در این نوع غذا برخی بر این با . . .
خوردنی‌ها و رسوم مردم شیراز در شب یلدا اکثر خانواده‌ها در شیراز همانند شهرهای دیگر ایران، این شب را به شب زنده‌داری می‌پردازند، آنها از دوستان و آشنایان خود دعوت می‌کنند و برای پذیرایی میهمانان سفره‌ای رنگین می‌گسترانند.
تولید 30 هزار تنی هندوانه برای شب یلدا معاون امور تولیدات گیاهی وزارت جهادکشاورزی با بیان اینکه مشکلی در رابطه با کمبود تولید هندوانه در ماه جاری برای استفاده مردم در شب یلدا وجود ندارد، از تولید بیش از 30 هزار تنی هندوانه برای استفاده مرد . . .
روش پخت خورش کدو حلوایی برای شب یلدا کدوحلوایی از جمله سبزیجات پاییزی و زمستانی است که در پخت انواع و اقسام دسرها و غذاهای فصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
سالاد انار با گل كلم برای شب یلدا سالاد انار با گل كلم برای شب یلدا انتخاب خوبی است.
خورش ناردون؛ غذای مازندرانی شب یلدا خورش ناردون را با مرغ یا گوشت در مازندران درست می کنند که یک غذای سنتی و فوق العاده خوشمزه است.
صفحه 13 از 16  اول  قبلی   7    8    9    10    11    12    13    14    15    16   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شما به این 4 دلیل پرخوری می‌کنید اگر می‌بینید بدون احساس گرسنگی به سراغ یخچال و خور...

  آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...

  نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این چربی شما را چاق نمی‌كند گرچه ممكن است بافت چربی در قسمت‌های مختلف بدن ذخیره شده باشد، اما صرف‌نظر از محل ذخیره چربی در بدن، باید پذیرفت چربی، چربی است و هرچه مقدار چربی ذخیره شده در بدن كمتر باشد، بهتر است. البته این موضوع درباره چربی ـ كه با عنوان چربی قهوه‌ای از آن نام برده می‌شود ـ صدق نمی‌كند.
مقابله با استرس و اضطراب‌ با این گیاهان دارویی استرس، اضطراب، فشارهای روحی! نگرانی و دلهره! نگرانی از دیر رسیدن، نگرانی از عدم موفقیت، ترس از آینده، ترس از بی‌پولی، استرس‌های شغلی و تحصیلی و هزار و یک دلیل دیگر که باعث می‌شوند اضطراب تمام وجود آدم رابگیرد و امانش را ببرد.
بحران خشکسالی خوزستان چطور تشدید شد!؟ پایگاه خبری لقمه: صدور مجوز شالیکاری و انتقال تصمیم‌گیری در ارتباط با صدور مجوز سالانه کاشت برنج به نهادهای منطقه‌ای توسط هیأت وزیران، دولت را به بانی اصلی تشدید بحران آب در خوزستان تبدیل می‌کند.
دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون پایگاه خبری لقمه:حامد توسلی گفت: من مطمئنم یک درصد قشر متوسط رو به بالا و 99 درصد قشر ضعیف بیننده برنامه ما هستند. من برای رضایت و خوش آمد آن یک درصد نمی توانم استیک بپزم.