فست فودهای شهر در یک نگاه غذاهایی که در فست فودها طبخ می‌شوند، دارای ارزش غذایی پایینی از نظر ویتامین و املاح مورد نیاز بدن هستند کمبود ارزش‌های غذایی یکی از مشکلاتی است که کودکان و نوجوانان را در سن رشد تهدید می‌کند.. کودکان . . .
سفره‌های نذری در شهر سفره‌های نذری موضوعی نیست که فقط محدود به ایام محرم و صفر باشد. بارها و بارها نام سفره‌های نذری چون سفره حضرت ابوالفضل(ع) را از مادرانمان شنیده‌ایم. اما سفره‌هایی که در ایام عزاداری محرم برای دوستدارا . . .
آموزش تصویری تزئین دستمال سفره/1 وجود دستمال سفره روی میز، از ویژگی های اصلی یک میز شام شیک و رسمی است. همه ما دستمال سفره ای چین دار شبیه یک فوراره، را در داخل یک لیوان بلوریِ کشیده، بخاطر می آوریم.
ایده هایی برای تزئین حلوای نذری حلوا یکی از شیرینی های ایرانی محسوب می شود که در مراسم ختم، ماه محرم و رمضان به عنوان نذری تهیه می شود که برای زیباتر شدن تزئین آن می توانید از تصاویر زیر نیز استفاده کنید.
تصاویری از جشنواره سفره های رنگی ایرانی اولین جشنواره غذا و سفره های رنگی ویژه بازنشستگان شهرداری تهران همزمان با روز خانواده و تکریم بازنشسته در سالن شهید ریزه وندی برگزار شد.
ایده هایی برای تزئین بشقاب غذا تزئین غذا یا food art تقریبا در کشورهای دیگر رنگ و بوی خاصی دارد. این هنر یکی از هنر های به روز دنیاست که هر کد بانویی به آن علاقه ای خاص دارد.
خوراک پاییزی ژاپنی ها برگ های پاییزی رنگارنگ همواره عاشقان طبیعت را شیفته خود ساخته اند اما در ژاپن نه تنها زیبایی که مزه آنها مورد اقبال عمومی است. برگ های شیرین و سرخ شده در منطقه اوزاکا شهرت بسیار دارند و به چندین روش ا . . .
صفحه 11 از 46  اول  قبلی   6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه افسردگی و رژیم لاغری یک رژیم سبک منجر به افسردگی نمی شود، اما تغذیه ناک...

  آیا جمعه ها چاق می شویم؟ ایام تعطیل فرصتی است که خانواده ها دور هم جمع می ش...

  سبزیجاتی برای فصل سرما فصل سرما نزدیک است و شما باید به فکر تأمین ویتامین...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هیچ‌یک از نوشیدنی‌های کفیر در بازار ایران، کفیر نیست! یک متخصص صنایع غذایی تاکید کرد:«هیچ کدام از دوغ هایی که به نام نوشیدنی کفیر در بازار وجود دارد در واقع کفیر نیست چرا که تولید کفیر به لحاظ شرعی در کشورهای اسلامی اشکال دارد.»
سکته یک کودک 9 ساله به دلیل چربی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: هر چه تعداد مواد غذایی در حالت فریز شده در یک خانه بیشتر شود میزان سلامت عمومی اعضای خانواده کاهش می‌یابد.
تهران آب ندارد پرویز کردوانی، سال‌هاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرم‌ترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانه‌اش پراست از تقدیر‌نامه‌ها و عکس‌هایش. عکس‌هایی از زمان‌های خیلی دور و خیلی نزدیک.
«کباب بناب» هم ثبت ملی شد ثبت ملی برخی از موضوعات روزمره زندگی ایرانیان در دولت گذشته به حدی رسیده بود که ثبت بسیاری از آثار ضروری فراموش شد و گویا این روند قرار است ادامه داشته باشد.