صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
وزارت بهداشت
>
مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است
مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: عرضه مواد غذایی قاچاق، تهدید جدی برای سلامت عمومی است و مقابله با این معضل نیازمند همکاری گسترده دستگاههای اجرایی و نظارتی است.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به خطرات ناشی از ورود مواد غذایی قاچاق به کشور، افزود: محصولات غذایی که از مبادی غیررسمی وارد کشور میشوند، فرآیندهای نظارتی و آزمایشهای کنترل کیفیت را طی نکرده و ممکن است حاوی آلایندههای شیمیایی، میکروبی یا ترکیبات غیرمجاز باشند. مصرف این محصولات میتواند سلامت جامعه را به خطر بیاندازد.
وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو بهطور مستمر در حال رصد و پایش بازار است، افزود: ما از طریق سامانههای نظارتی و همکاری با دستگاههای اجرایی، در تلاش هستیم تا از عرضه محصولات فاقد مجوز بهداشتی جلوگیری کنیم. اما برای مقابله مؤثرتر، نیازمند همکاری نزدیکتر با نهادهای نظارتی و اجرایی هستیم تا از ورود این محصولات به کشور جلوگیری شود.
بهفر همچنین به نقش مردم در کاهش مصرف کالاهای قاچاق اشاره کرد و گفت: مصرفکنندگان باید هنگام خرید مواد غذایی، به مجوزهای بهداشتی، برچسب اصالت و تأییدیههای سازمان غذا و دارو توجه کنند. در صورت مشاهده محصولات مشکوک، مردم میتوانند موارد را از طریق سامانههای نظارتی به اطلاع سازمان برسانند تا برخورد قانونی با متخلفان انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو، ضمن تشدید نظارتها، در حال تعامل با سایر دستگاههای مرتبط است تا راهکارهای اجرایی مناسبی برای کاهش قاچاق و عرضه مواد غذایی فاقد استاندارد ارائه شود.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15750
تاریخ نشر:
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
بازدید:
586
ساعت:
11:38 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6
تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7
رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریکپذیر
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8
رژیمهای غذایی کمکالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر میگذارند؟
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
9
امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است
۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
10
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
11
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه میشود
لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...
بر اساس گروه خونیتان غذا بخورید
تحقیقات نشان داده افرادی که گروههای خونی مشابه دا...
معجونی برای شادی و سرخوشی
برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دلچسب ذهنتان...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
این زنان دچار مشکلات جنسی می شوند
دیابت اختلالی است که در نتیجه بالا رفتن غیر طبیعی قند خون (گلوکز) ایجاد می شود.
میگرن و رابطه آن با چاقی/ رژیم لاغری میگرن
مطالعات جدید پزشکان نشان میدهد که بین عارضه چاقی و ابتلا به سردردهای مکرر میگرنی ارتباط وجود دارد.
خواص معجزه آسای تره فرنگی
تره فرنگی فشارخون بالا را کاهش میدهد. ترکیبی از ویتامینC، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است. مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر میشود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته میشود.
نحوه نگهداری میوه و سبزی
میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است