مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: عرضه مواد غذایی قاچاق، تهدید جدی برای سلامت عمومی است و مقابله با این معضل نیازمند همکاری گسترده دستگاه‌های اجرایی و نظارتی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به خطرات ناشی از ورود مواد غذایی قاچاق به کشور، افزود: محصولات غذایی که از مبادی غیررسمی وارد کشور می‌شوند، فرآیندهای نظارتی و آزمایش‌های کنترل کیفیت را طی نکرده و ممکن است حاوی آلاینده‌های شیمیایی، میکروبی یا ترکیبات غیرمجاز باشند. مصرف این محصولات می‌تواند سلامت جامعه را به خطر بیاندازد.
 
وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو به‌طور مستمر در حال رصد و پایش بازار است، افزود: ما از طریق سامانه‌های نظارتی و همکاری با دستگاه‌های اجرایی، در تلاش هستیم تا از عرضه محصولات فاقد مجوز بهداشتی جلوگیری کنیم. اما برای مقابله مؤثرتر، نیازمند همکاری نزدیک‌تر با نهادهای نظارتی و اجرایی هستیم تا از ورود این محصولات به کشور جلوگیری شود.
 
بهفر همچنین به نقش مردم در کاهش مصرف کالاهای قاچاق اشاره کرد و گفت: مصرف‌کنندگان باید هنگام خرید مواد غذایی، به مجوزهای بهداشتی، برچسب اصالت و تأییدیه‌های سازمان غذا و دارو توجه کنند. در صورت مشاهده محصولات مشکوک، مردم می‌توانند موارد را از طریق سامانه‌های نظارتی به اطلاع سازمان برسانند تا برخورد قانونی با متخلفان انجام شود.
 
وی خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو، ضمن تشدید نظارت‌ها، در حال تعامل با سایر دستگاه‌های مرتبط است تا راهکارهای اجرایی مناسبی برای کاهش قاچاق و عرضه مواد غذایی فاقد استاندارد ارائه شود.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15750 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن بازدید: 198 ساعت: 11:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فندق، گردو، بادام و پسته باعث حساسیت در کودکان می‌شود متخصص کودکان و نوزادان گفت: 11 درصد از کودکان مبتل...

  تلخی مرض قند را با آموزش شیرین كنید لقمه: این شعار جهانی اتفاقا در كشور ما مصداق‌های خ...

  انار ارگانیک در کاشمر تولید می‌شود با اجرای وسیع‌ترین پروژه کنترل بیولوژیکی کرم میوه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت