صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
خوراک پاییزی ژاپنی ها
خوراک پاییزی ژاپنی ها
برگ های پاییزی رنگارنگ همواره عاشقان طبیعت را شیفته خود ساخته اند اما در ژاپن نه تنها زیبایی که مزه آنها مورد اقبال عمومی است. برگ های شیرین و سرخ شده در منطقه اوزاکا شهرت بسیار دارند و به چندین روش از جمله نگهداری برگ ها برای یک سال در آب نمک پیش از سرخ کردن تهیه می شوند.
بازگشت به صفحه نخست
کد:
7491
تاریخ نشر:
۱۳۹۳ شنبه ۱۹ مهر
بازدید:
3284
ساعت:
5:25 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2
رژیم غذایی ژاپنی روند پیشرفت بیماری کبدچرب را کُند می کند
۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
3
اکتشافات چدید در مورد کاهش عوارض کرونا با ویتامین ب ۶
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
4
مرغ تری-یاکی کم نمک
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
5
طرز تهیهی املت به روش ژاپنی
۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
6
فرهنگ و سنتهای غذایی مرسوم در کشور چین
۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
7
راز زیبایی و تناسب اندام زنان کره ای و ژاپنی
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
8
کاری و برنج به سبک ژاپنی
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9
تماری-زوشی (سوشی گرد لقمه ای)
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
10
لبنیات کم چرب مصرف کنید تا دچار افسردگی نشوید
۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
11
دورای کاره (کاری خشک به سبک ژاپنی)
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟
خوب جویدن غذا، وعدههای کم و...
آنتی بیوتیک جدیدی به نام بادنجان
بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های ب...
پاسخی به سوال قدیمی ارتباط بین غذا و سلامت روان
رابطه بین غذا و سلامتی روان انسان دارای پیشینه تار...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
گرانترین غذای جهان چیست؟
لوکسترین و گرانترین غذای جهان موسوم به «استروتارگا بیانکو»، مخلوطی است از خاویار سفید با طلا که به قیمت 100 هزار یورو به ازای هر کیلوگرم برای مشتریان خاص آماده و ارائه میشود.
بدن به چه علت گرسنه می شود؟
موقعیتهایی که بدن شما احساس گرسنگی کاذب میکند را بشناسید و راه مقابله با آن را نیز یاد بگیرید.
این سوسیس كالباسهای خوشمزه!
همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال میگذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
تغذیه از دیدگاه ابوعلی سینا (2)
غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نمبخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نمبخش و خنککننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکیهای سرد و کمتغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است