صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
خوراک پاییزی ژاپنی ها
خوراک پاییزی ژاپنی ها
برگ های پاییزی رنگارنگ همواره عاشقان طبیعت را شیفته خود ساخته اند اما در ژاپن نه تنها زیبایی که مزه آنها مورد اقبال عمومی است. برگ های شیرین و سرخ شده در منطقه اوزاکا شهرت بسیار دارند و به چندین روش از جمله نگهداری برگ ها برای یک سال در آب نمک پیش از سرخ کردن تهیه می شوند.
بازگشت به صفحه نخست
کد:
7491
تاریخ نشر:
۱۳۹۳ شنبه ۱۹ مهر
بازدید:
3022
ساعت:
5:25 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2
رژیم غذایی ژاپنی روند پیشرفت بیماری کبدچرب را کُند می کند
۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
3
اکتشافات چدید در مورد کاهش عوارض کرونا با ویتامین ب ۶
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
4
مرغ تری-یاکی کم نمک
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
5
طرز تهیهی املت به روش ژاپنی
۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
6
فرهنگ و سنتهای غذایی مرسوم در کشور چین
۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
7
راز زیبایی و تناسب اندام زنان کره ای و ژاپنی
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
8
کاری و برنج به سبک ژاپنی
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9
تماری-زوشی (سوشی گرد لقمه ای)
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
10
لبنیات کم چرب مصرف کنید تا دچار افسردگی نشوید
۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
11
دورای کاره (کاری خشک به سبک ژاپنی)
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دشمن مینای دندان را بشناسید
استفاده از خوراکی ها و نوشیدنی های اسیدی موجب فرسا...
نکات تغذیه سالم پاییزی
پایگاه خبری لقمه: تغییر در فصل اغلب به معنای تغییر...
سندرم روده تحریک پذیر و دوری از FOODMAP ها
پایگاه خبری لقمه: سندرم روده تحریك پذیر یك بیماری ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خواص درمانی عسلهای گیاهی در فصل سرما
عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كمنظیر و شفابخش عسل و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی اینچنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتیباكتریهای موجود در انواع مختلف عسلهای گیاهی موجب میشود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماریها و اختلالهای جسمی و روحی در انسان باشد.
چگونه بدون هزینه لاغر شوید؟!
آیا می دانید بابت هر کاری که انجام می دهید، هر کاری، انجام کارهای خانه، قدم زدن در سوپرمارکت برای خرید و یا حتی عوض کردن کانال های تلویزیون، کالری می سوزانید؟
این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند
بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.
چگونه آشپزی کنیم تا غذا چاقمان نکند!
ازآنجایی که کنترل جذب کالری یکی ازمهمترین جنبه های برنامه کاهش وزن است وفرد نباید به دلیل طعم مطبوع غذا این مسئله را نادیده بگیرد . شما می توانید با محدود کردن کالری مصرفی ازغذاهای مطبوع لذت ببرید .
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است