چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى . . .
بوی کبابی که از خانه آیت‌الله بروجردی می‌آمد! روزی بوی کباب به مشامش رسید، از شدت ناراحتی در حیاط قدم می‌زد... سپس با کمال تأثر گفت: اگر در منزل بروجردی کباب طبخ شود و بوی آن به مشام فقرایی برسد که در امر معاش خود معطل هستند، بر آنها چه می‌گذرد؟!
چهل حدیث در آداب غذا خوردن از حضرت علی (ع) حدیث و روایت‌های بسیاری از امام اول شیعیان علی ابن ابیطالب (ع) در زمینه های مختلف عبادی، سیاسی، اجتماعی و امور فردی بر جای مانده و راویان احادیث نقل کرده‌اند. از این میان برخی از حدیث‌های مرتبط با آدا . . .
اخلاق اسلامی غذا خوردن از زبان مرحوم حجت‌الاسلام هرندی/8 اصرار بر شکم‌خوارگی راه تقرب به خدا را مسدود می‌کند بارها این روایت به گوشمان خورده است که «آن وقت غذا بخور که از هر جهت اشتها داری»، آری شکم‌خوارگی در مکتب اهل بیت(ع) راه ندارد، کسانی که تقرب پروردگار خویش را جست‌وجو می‌کنند، بر طعامی اندک راضی هستند. . . .
میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شده‌اند گویی هر کدام از گیاهان و میوه‌های قرآنی، . . .
تاثیر اسلام بر نوروز نوروز تحویل است نه تحول و به قول مرحوم آیت الله طالقانی، اسلام دین تحول و دگرگونی، جنبش و انقلاب و انسانی است، ولی نوروز، روز تحویل است که باید ما به تحول تبدیل کنیم، یعنی نوروز فقط تحویل دو پدیده ماد . . .
اخلاق اسلامی غذا خوردن از زبان مرحوم حجت‌الاسلام هرندی/5 ای بنده! در خوراکی‌ها دنباله روی گام‌های شیطان نباش ای آدم‌ها! ای ناس! ای جنس بشر! با تو دارم سخن می‌گویم، من در تو غریزه خوردن را قرار دادم، از آنچه که در زمین قرار داده‌ام بخور، حلال و طیب، منتها قیدی دارد و آن این است که در این خوراکی، تابع و دنباله . . .
1    2    3    4    5    6    7   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی ح...

  میوه‌هایی برای رفع بوی بد سیر متخصصان آمریکایی پس از انجام پژوهش‌هایی درباره خوا...

  با 13 معجزه سیب آشنا شوید سیب خواص زیادی برای سلامتی دارد. در این مبحث به 13...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی در مورد حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی اولین قدم برای ورود به بازارهای صادراتی و شناسایی مشتریان بین الملل، حضور در نمایشگاههای بین المللی در منطقه های شناسایی شده است.
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: شهر سالم به دنبال این است که اصول حکمرانی خوب برای سلامت را در شهر پیاده کند و از این طریق راه توسعه را هموار سازد چون زیربنا و محور توسعه پایدار، انسان سالم است.
هیچ‌یک از نوشیدنی‌های کفیر در بازار ایران، کفیر نیست! یک متخصص صنایع غذایی تاکید کرد:«هیچ کدام از دوغ هایی که به نام نوشیدنی کفیر در بازار وجود دارد در واقع کفیر نیست چرا که تولید کفیر به لحاظ شرعی در کشورهای اسلامی اشکال دارد.»
آیا مصرف ماست میوه ای مفید است؟ ماست میوه ای چند وقتی است که مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته است و به ویژه مادران سعی می کنند ماست را طعم دار کنند و به عنوان میان وعده در اختیار کودکان قرار دهند؛ از این رو این موضوع را با دکتر سیدسعید اسماعیلی پزشک و محقق طب اسلامی در میان گذاشتیم تا از درست یا نادرست بودن این شیوه مطلع شویم.