صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
دین و غذا
اخلاق اسلامی غذاخوردن از زبان مرحوم حجتالاسلام هرندی/4
دلت را بینداز جلوی سگ! این دل به درد یک مؤمن نمیخورد
وقتی شمارش پولها تمام شد، گفت: دیدم که وقتی پولها را میشمردی، خوشحال بودی، آیا واقعاً دل و قلبت شاد شده بود؟ اگر این جور دلی داری، در بیاورش و بینداز جلوی سگ بخورد! این دل به درد یک مؤمن نمیخورد. . . .
مستحبات و مکروهات غذا خوردن
در این مقاله، برخی از مواردی که باید هنگام خوردن غذا رعایت شوند، اموری که ترک آنهاهنگام غذا خوردن شایسته است،حالاتی که غذا خوردن در آنها نکوهش شده،آدابی که رعایت آنها به هنگام غذا خوردن با دیگران ضرور . . .
آداب اسلامی غذاخوردن از زبان مرحوم حجتالاسلام هرندی/3
اسراف نکن، برکت از زندگیمان میرود
در گذشته کلمه اسراف در خانهها شناخته شده بود؛ به بچه میگفتند، اسراف نکن، برکت از زندگیمان میرود، امروز ما چه وضعی داریم؟ چه بلیهای است که گرفتار شدهایم! ملت، نه تنها از مسیر مولد بودن فاصله گرفت . . .
آداب اسلامی غذا خوردن از زبان مرحوم حجتالاسلام هرندی/2
خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است
بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت میخوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.
اخلاق اسلامی غذا خوردن از زبان مرحوم حجتالاسلام هرندی/1
انسانهای موحد در خوراک خویش نیز تسلیم خداوند هستند
خدای تعالی به یک دسته از انسانها توفیق میدهد، تا به اینجا برسند که بگویند: خدایا! بگو چگونه بخورم، کجا بخورم و چهقدر بخورم؟ این اخلاق موحدین است که به آنچه او اجازه خوردنش را داده، تسلیم هستند.
1
2
3
4
5
6
7
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
غذاهایی که خاصیت ضد سرطانی دارند را بشناسید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: سبزی ها و ...
در هوای آلوده پیاز زیاد بخورید
محقق طب سنتی اعلام کرد:پیاز خام برای رفع ناراحتیه...
باورهای تغذیه ای برای سرماخوردگی
شما وقتی سرما می خورید چه کار می کنید؟ خودتان را گ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
در رستورانهای کرمانشاه چه بخوریم؟
برای اکثر ما اتفاق افتاده که وقتی به رستوران میرویم نمیدانیم کدام غذا را سفارش بدهیم و این موضوع وقتی مهمتر میشود که در سفر باشیم و در این صورت است که به دنبال بهترین و معروفترین غذاها و رستورانهای یک شهر میگردیم.
برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید!
متخصصان تغذیه میگویند: مغز را میتوان به گونهای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.
مغذیترین خوردنیهای زمینی
کارشناسان تغذیه همواره تاکید دارند که بدن انسان به مصرف مجموعهای کامل از مواد خوراکی نیاز دارد تا به لحاظ جسمی و روانی سالم بماند و به زندگی ادامه دهد.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است