چطور قیمه به غذای نذری و عزاداری تبدیل شد؟ چلوخورش قیمه، عدس‌پلو و شله‌زرد و ... علاوه بر آنكه در گروه غذاهای خانگی و رستورانی جای دارند، پای ثابت مجالس عزاداری و پذیرایی از زائران و سوگواران هستند.
نکات ضروری برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه 10 نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ سلامت غذاهای نذری تشریح کرد.
آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان یکی از مرسوم‌ترین رسم‌های ماه محرم و صفر، پخش کردن غذای نذری است. پختن نذری هم فقط محدود به ایران و ما ایرانی‌ها نمی‌شود بلکه خیلی از مسلمانان جهان در این ماه‌ها رسم تهیه غذای نذری دارند.
در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی صورت گرفت؛ توصیه‌های بهداشتی وزارت بهداشت به عزاداران حسینی معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، با توجه به فرا رسیدن اربعین حسینی و دهه پایانی ماه صفر بر انجام نظارت‌های بهداشتی توسط بازرسین بهداشت محیط سراسر کشور بر مراکز تهیه و توزیع نذورات تاکید کرد.
توزیع غذای مسموم در میان زائران حسینی تعداد زایران اربعین حسینی در عراق که بر اثر مصرف غذای تروریست ها مسموم شدن به هفتاد تن رسید.
همزمان با 28 صفر صورت می‌گیرد طبخ 72 تُن آش در شیراز مدیر عامل خیریه امام صادق(ع) گفت: امسال همزمان با 28 صفر، طبخ آش سبزی صلواتی به میزان 72 تن در شیراز انجام می‌شود.
پخش شیرینی و شربت و غذا چه نسبتی با عزاداری دارد؟ وقتی خالد بن ولید از صحابه پیامبر (ص) که مورد احترام اهل سنت و حتی وهابی‌ها است از دنیا رفت، ‌ در مجلس عزای او شیرینی‌های بسیاری زیادی را پخش کردند.
صفحه 6 از 14  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌...

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

  بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت