فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو


به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...

به گزارش لقمه، به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری ها از بین بروند. با انجام این کار، قارچ ها هم امکان رشد را از دست می دهند.
 

*بعد از آبگیری آبغوره یا آبلیمو، مرحله پاک کردن هسته های آن که باعث تلخی آن می شود انجام دهید.

*بعد از صاف کردن باید در کوتاه ترین فرصت آن را تا مرحله نزدیک جوش حرارت داد، این در حالی است که چنانچه آبلیمو یا آبغوره تهیه شده بجوشد، رنگ آن تغییر می کند.

*پس از این مرحله آبلیمو یا آبغوره را داخل شیشه تمیز ریخته و تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید. همچنین می توانید به مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس در پوشی روی ان قرار دهید که با ایجاد خلا، اکسیژن داخل محصول راه نمی یابد و جایی برای رشد کپک ها وجود ندارد.

*آبغوره را هرگز در معرض آفتاب قرار ندهید. قرار دادن آبغوره در معرض آفتاب اثرات زیانباری به همراه دارد.

*در صورت نگهداری آبغوره و آبلیمو در ظروف پلاستیکی و با توجه به اسیدی بودن این مواد، اسید، مواد پلاستیکی را تجزیه می‌کند و این مواد داخل آب لیمو و آبغوره شده و مصرف آن خطرناک است.
*هنگامی که ترشیجات، آبغوره و آبلیمو را در ظروف پلاستیکی ریخته به مرور زمان به صورت رگه رگه می‌شود و در نهایت باعث فساد آن شده و مصرف آنها برای سلامتی خطرناک است.

*قراردادن آبغوره در آفتاب نیز باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در ترشی می‌شود و لازم است در قرار دادن مواد غذایی در آفتاب جداً جلوگیری شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تصویرنما

کد: 7045 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۷ تير بازدید: 2499 ساعت: 5:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آبغوره فشار خون را کاهش نمی‌دهد ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر
2 فوت‌وفن‌های آبگیری و نگهداری آبلیمو در منزل ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۹ خرداد
3 بهترین نوشیدنی ها برای کاهش چربی خون ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۵ ارديبهشت
4 سالاد را جایگزین غذا نکنید ۱۳۹۲ جمعه ۲۹ آذر
5 سکته یک کودک 9 ساله به دلیل چربی ۱۳۹۲ شنبه ۲ آذر
6 آیا چاشنی های ترش لاغر کننده اند؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد
7 مرگ تدریجی ویتامین C در آبلیمو ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۱ دي
8 دختر لوس، یک عاشقانه گیلکی ۱۳۹۱ يکشنبه ۳ دي
9 محصولات اروم آدا؛ محبوب خانواده ها ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  توزیع چیپس، پفك و لواشك در بو‌فه مدارس ممنوع مدیركل سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و...

  این میوه را در ماه رمضان فراموش نکنید خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان است.

  بهترین و بدترین بستنی ها را بشناسید بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که برخی افرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 نکته برای غذا خوردن در رستوران فرقی نمی‌کند که در یک فست‌فود غذای مختصری بخورید و یا در یک رستوران بزرگ شام میل کنید؛ لازم است که منو را با دقت بخوانید به ویژه اگر طرفدار تغذیه‌ی سالم هستید و به غذایتان اهمیت می‌دهید.
فوت های کوزه گری در آشپزی برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این كارها آشنا شوید.
کنترل تغذیه نوجوانان نوجوانی دوره‌ رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده می‌شود حتی تغذیه.
همه چیز درباره محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا برای تعداد بی‌شمار مردمی که به این نوشیدنی باستانی و 5 هزار ساله وابسته‌اند، چای یعنی زندگی، یعنی آغاز روز و در یک کلام بخشی از فرهنگی جهانی که پیر و جوان در هر نقطه این کره خاکی روز خود را با آن آغاز می‌كنند و ادامه می‌دهند.

حامیان