شرکت صنایع غذایی سی گل تولیدکننده انواع کیک های ساده، اسفنجی، شکلاتی و طعم دار
شرکت فرآورده های لبنی کاله در شركت كاله هم‌اكنون سه واحد كسب و كار پنیر، محصولات پاستوریزه و فرادما (UHT) وجود دارد كه هریك از این واحدها با نوآوری خود، با كیفیت‌ترین و متنوع‌ترین محصولات را در حجم تولید بالا به بازار عرضه می‌ک . . .
محصولات غذایی مجید شركت آذین شوشتر؛ تولید كننده محصولات غذایی مجید
معرفی صنایع غذایی آیدین شركت داداش برادر با مارك تجاری آیدین با 300 نفر فروشنده آموزش دیده و 8 مركز پخش، بیشترین سهم بازار را در داخل كشور بدست آورده و مورد استقبال بازارهای بین المللى قرار گرفته است.
صنایع غذایی مهنام تولید سوپ های آماده از اولین محصولات صنایع غذایی مهنام بوده است.
معرفی صنایع غذایی بهپاک یا سبحان شركت صنعتی بهپاك یا سبحان، در سال 1347 در بهشهر تاسیس شد.
1    2    3    4   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمبود آب، افراد را بد اخلاق می کند لقمه: کم آبی در افراد منجر به بروز بداخلاقی و پایی...

  5 غذایی که جلوی طول عمر ایرانی‌ها را می‌گیرد در اثر سوءتغذیه‌ای كه ما در ایران داریم هورمون‌های...

  قبل و بعد از تمرینات ورزشی چه بخوریم؟ آیا تا به حال اتفاق افتاده که ندانید برای انرژی مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این هندی‌های عجیب‌خور! پایگاه خبری لقمه: هندوستان سرزمین فرهنگ‌های عجیب و متفاوت است، اما این‌بار نگاهی داریم به غذاهای آن‌ها، غذاهایی که ممکن است حتی سلامتی انسان را به خطر بیندازد.
چربی و قند خون بالا عامل گزگز و خواب‌رفتگی پاست یک جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات گفت: چربی خون و قندخون بالا و همچنین غلظت بالای خون باعث گزگز، مورمور شدن و خواب‌رفتگی پا می‌شود و به هنگام خواب، کف پا بسیار داغ می‌شود و فرد را بیدار می‌کند.
با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید در سال های اخیر به دنبال تحقیقات جدید در مورد خواص داروهای گیاهی ، استقبال عمومی به استفاده از این نوع داروها نیز افزایش یافته است و هم اکنون در جهان و نیز ایران ، شرکت های معظم دارو سازی با استفاده از عصاره گیاهان دارویی ، تولیدات متنوعی را در بطری های پاکیزه و بهداشتی روانه بازار کرده اند.
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.