محصولات غذایی مجید


شركت آذین شوشتر؛ تولید كننده محصولات غذایی مجید

مدیرعامل این شرکت، مجید قنادان است. وی چگونگی تاسیس این شرکت غذایی را این گونه تشریح می کند:

در سال 1300 هجری شمسی كارگاه تولید مواد غذایی شوشتر تحت سرپرستی پدرم در شهرستان شوشتر و در زمینه تولید آبلیمو و حلوای زردك كه جز محصولات سنتی و پر مصرف منطقه به شمار می رفتند كار خود را آغاز نمود . محصولات آن زمان به صورت كاملا ابتدایی و با استفاده از نیروی دست اما بسیار دقیق و منطبق با معیارهای دینی و مذهبی تولید و با نام خود او یعنی جواد به طور محدود در منطقه توزیع می شد.

كیفیت بالای تولیدات و نحوه تولید سالم آن ها كه متاثر از پای بندی او به مبانی دینی و اخلاقی بود در مدت زمانی اندك در سطح منطقه با استقبال شایان توجه مردم رو به رو شد . به همین دلیل میزان مصرف بالای محصولات در آن روز انگیزه ما را در توسعه افزایش حجم تولید و بهینه سازی شیوه آن بر انگیخت و ورود ما در عرصه تولید به عنوان ادامه دهنده این راه در سال 1335 كه مصادف با پیدایش تحولات بزرگ در صنعت غذا و روند رو به رشد آن در جهان بود ما را بر آن داشت تا روش سنتی را به شیوه ای صنعتی اما به فراخور وضع زمان تبدیل نماییم.

كنكاش و پیگیری این هدف در سال 1368 به نتیجه رسید زیرا در این سال با دستیابی به محلی مناسب در ابتدای جاده اتوبان اهواز با مساحتی بالغ بر 5/1 هكتار امكان اجرای چند طرح توسعه تولیدات در زمینه متنوع سازی آن ها ، افزایش حجم تولید را فراهم ساخت.

عملیات ساختمان سازی در مساحتی افزون بر شش هزار متر مربع آغاز و كارخانه جدید التاسیس با نام شركت آذین شوشتر و با تولید آبلیمو در حجم‌های مختلف ـ مربا جات ـ شربت آلات ـ عرقیات و گلاب و رب گوجه فرنگی در اوزان متعدد در سال 1370 كار خود را آغاز کرد.

اكنون با استعانت از لطق بیكران الهی این شركت با اجرای طرح های توسعه جدید و اتخاذ تدابیر لازم تولید انواع سس و ترشیجات ـ شورجات و تن ماهی و انواع كنسروجات را با بهره وری از بهترین دستگاه ها و خطوط تولید پیشرفته و مطرح در این صنعت مهم در پیش رو داشته كه در آینده ای نزدیك این محصولات نیز به مجموعه تولیدات این شركت با استفاده از بهترین امكانات موجود و بالاترین سطح كیفیت تولید و در اقصی نقاط كشور و بسیاری از كشورهای جهان عرضه و به عنوان بهترین محصول در نوع خود مطرح است.




کد: 2369 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر بازدید: 7670 ساعت: 2:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش تصویری اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین ۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۸ بهمن
2 اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین ۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۸ بهمن
3 هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا ۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
4 نشست رسانه ای شربت فروتونیک تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا ۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
5 دستورات خداوند در قرآن برای سالم ماندن جسم انسان ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
6 نتایج دومین جشنواره عکس یلدا اعلام شد ۱۳۹۱ سه شنبه ۸ اسفند
7 بازار برنج منظم نیست ۱۳۹۱ دوشنبه ۹ بهمن
8 چگونه ماهی سالم را تشخیص دهیم؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن
9 مهلت ارسال اثر به دومین جشنواره عکس یلدا تمدید شد ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۰ دي
10 خیار را با پوست نخورید ۱۳۹۱ دوشنبه ۴ دي
11 شرکت فرآورده‌های غذایی سمیه ۱۳۹۱ يکشنبه ۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  معرفی یک رژیم غذایی ضدسرطان چه شما سابقه‌ای از سرطان در میان اعضای خانواده‌تان...

  ورزش رمز سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: دلایل زیادی وجود دارد که باعث کم...

  رنگ های مجاز و غیرمجاز در مواد غذایی را بشناسید مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زمان‌های مفید برای خوردن، خوابیدن و مصرف مکمل‌ها در حالی که هرگز بهترین زمان برای سیگار کشیدن یا خوردن غذاهای بی کیفیت چرب وجود ندارد اما از نظر علمی و پزشکی رفتارهای سالم را باید در بهترین زمان خودش انجام داد.
آشنایی با میوه های لوکس پایگاه خبری لقمه: این روزها در کنار میوه‌های عادی می‌شود رد و نشان میوه‌های عجیب و غریبی را پیدا کرد که چند سالی است در قفسه خرید فروشگاه ها جاخوش کرده‌اند محصولاتی که غالبا هویتی استوایی دارند
چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟ با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.
دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون پایگاه خبری لقمه:حامد توسلی گفت: من مطمئنم یک درصد قشر متوسط رو به بالا و 99 درصد قشر ضعیف بیننده برنامه ما هستند. من برای رضایت و خوش آمد آن یک درصد نمی توانم استیک بپزم.