محصولات غذایی مجید


شركت آذین شوشتر؛ تولید كننده محصولات غذایی مجید

مدیرعامل این شرکت، مجید قنادان است. وی چگونگی تاسیس این شرکت غذایی را این گونه تشریح می کند:

در سال 1300 هجری شمسی كارگاه تولید مواد غذایی شوشتر تحت سرپرستی پدرم در شهرستان شوشتر و در زمینه تولید آبلیمو و حلوای زردك كه جز محصولات سنتی و پر مصرف منطقه به شمار می رفتند كار خود را آغاز نمود . محصولات آن زمان به صورت كاملا ابتدایی و با استفاده از نیروی دست اما بسیار دقیق و منطبق با معیارهای دینی و مذهبی تولید و با نام خود او یعنی جواد به طور محدود در منطقه توزیع می شد.

كیفیت بالای تولیدات و نحوه تولید سالم آن ها كه متاثر از پای بندی او به مبانی دینی و اخلاقی بود در مدت زمانی اندك در سطح منطقه با استقبال شایان توجه مردم رو به رو شد . به همین دلیل میزان مصرف بالای محصولات در آن روز انگیزه ما را در توسعه افزایش حجم تولید و بهینه سازی شیوه آن بر انگیخت و ورود ما در عرصه تولید به عنوان ادامه دهنده این راه در سال 1335 كه مصادف با پیدایش تحولات بزرگ در صنعت غذا و روند رو به رشد آن در جهان بود ما را بر آن داشت تا روش سنتی را به شیوه ای صنعتی اما به فراخور وضع زمان تبدیل نماییم.

كنكاش و پیگیری این هدف در سال 1368 به نتیجه رسید زیرا در این سال با دستیابی به محلی مناسب در ابتدای جاده اتوبان اهواز با مساحتی بالغ بر 5/1 هكتار امكان اجرای چند طرح توسعه تولیدات در زمینه متنوع سازی آن ها ، افزایش حجم تولید را فراهم ساخت.

عملیات ساختمان سازی در مساحتی افزون بر شش هزار متر مربع آغاز و كارخانه جدید التاسیس با نام شركت آذین شوشتر و با تولید آبلیمو در حجم‌های مختلف ـ مربا جات ـ شربت آلات ـ عرقیات و گلاب و رب گوجه فرنگی در اوزان متعدد در سال 1370 كار خود را آغاز کرد.

اكنون با استعانت از لطق بیكران الهی این شركت با اجرای طرح های توسعه جدید و اتخاذ تدابیر لازم تولید انواع سس و ترشیجات ـ شورجات و تن ماهی و انواع كنسروجات را با بهره وری از بهترین دستگاه ها و خطوط تولید پیشرفته و مطرح در این صنعت مهم در پیش رو داشته كه در آینده ای نزدیك این محصولات نیز به مجموعه تولیدات این شركت با استفاده از بهترین امكانات موجود و بالاترین سطح كیفیت تولید و در اقصی نقاط كشور و بسیاری از كشورهای جهان عرضه و به عنوان بهترین محصول در نوع خود مطرح است.




کد: 2369 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر بازدید: 7207 ساعت: 2:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش تصویری اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین ۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۸ بهمن
2 اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین ۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۸ بهمن
3 هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا ۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
4 نشست رسانه ای شربت فروتونیک تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا ۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
5 دستورات خداوند در قرآن برای سالم ماندن جسم انسان ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
6 نتایج دومین جشنواره عکس یلدا اعلام شد ۱۳۹۱ سه شنبه ۸ اسفند
7 بازار برنج منظم نیست ۱۳۹۱ دوشنبه ۹ بهمن
8 چگونه ماهی سالم را تشخیص دهیم؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن
9 مهلت ارسال اثر به دومین جشنواره عکس یلدا تمدید شد ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۰ دي
10 خیار را با پوست نخورید ۱۳۹۱ دوشنبه ۴ دي
11 شرکت فرآورده‌های غذایی سمیه ۱۳۹۱ يکشنبه ۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: سبزیجات و میوه ها از اهمیت بالای...

  آیا جمعه ها چاق می شویم؟ ایام تعطیل فرصتی است که خانواده ها دور هم جمع می ش...

  رژیم غذایی و عملكرد ریه‌ها پزشكان در یك آزمایش جدید دریافته‌اند كه رژیم غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل را به سه روش برای شما آموزش داده ایم.
غذا های سیرکننده برای افراد رژیمی اگر قرار باشد ویژگی های یک غذای عالی را برشمرید حتما خواهید گفت: سالم، خوشمزه مقوی و سیرکننده باشد. به گفته متخصصان تغذیه،غذا می تواند هم مقوی،هم سالم و هم سیرکننده باشد.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.