محصولات غذایی مجید


شركت آذین شوشتر؛ تولید كننده محصولات غذایی مجید

مدیرعامل این شرکت، مجید قنادان است. وی چگونگی تاسیس این شرکت غذایی را این گونه تشریح می کند:

در سال 1300 هجری شمسی كارگاه تولید مواد غذایی شوشتر تحت سرپرستی پدرم در شهرستان شوشتر و در زمینه تولید آبلیمو و حلوای زردك كه جز محصولات سنتی و پر مصرف منطقه به شمار می رفتند كار خود را آغاز نمود . محصولات آن زمان به صورت كاملا ابتدایی و با استفاده از نیروی دست اما بسیار دقیق و منطبق با معیارهای دینی و مذهبی تولید و با نام خود او یعنی جواد به طور محدود در منطقه توزیع می شد.

كیفیت بالای تولیدات و نحوه تولید سالم آن ها كه متاثر از پای بندی او به مبانی دینی و اخلاقی بود در مدت زمانی اندك در سطح منطقه با استقبال شایان توجه مردم رو به رو شد . به همین دلیل میزان مصرف بالای محصولات در آن روز انگیزه ما را در توسعه افزایش حجم تولید و بهینه سازی شیوه آن بر انگیخت و ورود ما در عرصه تولید به عنوان ادامه دهنده این راه در سال 1335 كه مصادف با پیدایش تحولات بزرگ در صنعت غذا و روند رو به رشد آن در جهان بود ما را بر آن داشت تا روش سنتی را به شیوه ای صنعتی اما به فراخور وضع زمان تبدیل نماییم.

كنكاش و پیگیری این هدف در سال 1368 به نتیجه رسید زیرا در این سال با دستیابی به محلی مناسب در ابتدای جاده اتوبان اهواز با مساحتی بالغ بر 5/1 هكتار امكان اجرای چند طرح توسعه تولیدات در زمینه متنوع سازی آن ها ، افزایش حجم تولید را فراهم ساخت.

عملیات ساختمان سازی در مساحتی افزون بر شش هزار متر مربع آغاز و كارخانه جدید التاسیس با نام شركت آذین شوشتر و با تولید آبلیمو در حجم‌های مختلف ـ مربا جات ـ شربت آلات ـ عرقیات و گلاب و رب گوجه فرنگی در اوزان متعدد در سال 1370 كار خود را آغاز کرد.

اكنون با استعانت از لطق بیكران الهی این شركت با اجرای طرح های توسعه جدید و اتخاذ تدابیر لازم تولید انواع سس و ترشیجات ـ شورجات و تن ماهی و انواع كنسروجات را با بهره وری از بهترین دستگاه ها و خطوط تولید پیشرفته و مطرح در این صنعت مهم در پیش رو داشته كه در آینده ای نزدیك این محصولات نیز به مجموعه تولیدات این شركت با استفاده از بهترین امكانات موجود و بالاترین سطح كیفیت تولید و در اقصی نقاط كشور و بسیاری از كشورهای جهان عرضه و به عنوان بهترین محصول در نوع خود مطرح است.




کد: 2369 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر بازدید: 10670 ساعت: 2:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تفاهم‌نامه همکاری دانش فنی بومی شرکت پتروشیمی کیان و شرکت پژوهش و فن آوری پتروشیمی امضا شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱ خرداد
2 دلیل گلاره عباسی برای نامگذاری فصل های مختلف کتابش با نام غذاها ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۵ آذر
3 علل مطرح شدن نام کارتن خوابها در بازنگشتن ارز صادرات در نظام پولی کشور ۱۳۹۹ سه شنبه ۶ آبان
4 گزارش تصویری اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین ۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۸ بهمن
5 اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین ۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۸ بهمن
6 هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا ۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
7 نشست رسانه ای شربت فروتونیک تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا ۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
8 دستورات خداوند در قرآن برای سالم ماندن جسم انسان ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
9 نتایج دومین جشنواره عکس یلدا اعلام شد ۱۳۹۱ سه شنبه ۸ اسفند
10 بازار برنج منظم نیست ۱۳۹۱ دوشنبه ۹ بهمن
11 چگونه ماهی سالم را تشخیص دهیم؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم خیلی کم‌چـرب هم عارضه دارد! متاسفانه بسیاری از افراد در جامعه تنها چربی رژیمی ...

  پوست کیوی و باید و نبایدهای مصرف آن بهتر است پوست میوه به دلیل استفاده از حشره‌کش‌ها د...

  غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت