تجزیه و تحلیل آبگوشتی
به ظاهر ساده اش نگاه نکنید. درست است که تمامش تکه ای گوشت و دنبه، یک پیاز چهار قاچ، مشتی نخود لوبیا و دوتا سیب زمینی و گوجه فرنگی است که داخل یک قابلمه آب پخته می شود اما ماجرا به همین سادگی هم نیست. . . .
همه چیز درباره انواع تخمه
همراه ما در خیلی از لحظه های خوب زندگی مان است؛ اما آیا این خوراکی تمام ایرانی، ارزش غذایی هم دارد و کدام نوعش سالم تر است؟
همه چیز درباره پیتزا؛ مهمان ایتالیایی
شاید در نگاه اول، ایرانی ها مردمان بدغذایی به نظر برسند؛ چون به سختی با غذاهای ملل دیگر ارتباط برقرار می کنند. دلیل این مدعا هم به همراه بردن چند قوطی کنسرو و چند پسته غذای کنسروی در سفرهای خارجی است . . .
آشنایی با نکاتی درباره ارزش تغذیه ای فلافل
فلافل از غذاهای لذیذ لبنانی است و نام آن از جمع کلمه عربی فلفل به دست میآید، چون چاشنی اصلی آن فلفل است. همین طعم تند و تیزش موجب شده عربها و مردمان خونگرم مناطق جنوبی کشورمان از طرفداران اصلی آن با . . .
خط زمان موفقیت کوکاکولا
کوکاکولا نخستین بار در آتلانتا محصول خود را در داروخانه جاکوب به نمایش عموم گذاشت. در همین مکان نیز هر لیوان سودا را با قیمت 5 سنت می فروخت.
فرمول بستنی چیست؟
تابستان که میشود، سرانه مصرف خوراكیهایی مانند بستنی هم بالاتر میرود.