جزئیات مصوبه امروز ستاد تنظیم بازار/ عرضه مرغ تنظیم بازاری زیر 5 هزارتومان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از مصوبه امروز ستاد تنظیم بازار برای کاهش قیمت مرغ خبر داد و گفت: از فردا قیمت مرغ تنظیم بازاری تحویل درب سردخانه 4 هزار و 600 تومان و قیمت فروش آن در بازار زیر 5 هزار تو . . .
سود تولید گوشت به جیب دلالان می‌رود/ شیوع تب‌برفکی در سمنان و بی‌توجهی مسئولان مدیرعامل اتحادیه دامداران استان سمنان از شیوع بیماری تب برفکی و بی‌توجهی مسئولان به این بیماری خبر می‌دهد و می‌گوید: در حالی که قیمت گوشت در بازار توسط واسطه‌ها و چوبداران افزایش یافته است، قیمت دام ز . . .
تعیین قیمت جدید مرغ به بعد از رمضان موکول شد رئیس اتحادیه تولید کنندگان مرغ از توزیع مرغ ذخیره سازی شده برای برقراری تعادل در بازار خبر داد و گفت: قرار است قیمت سقف و کف مرغ بعد از ماه مبارک رمضان تعیین شود.
قیمت دام تعیین کننده نرخ جدید کله پاچه است رییس اتحادیه طباخان گفت: اگر قیمت مواد اولیه کله پاچه به دلیل تغییر فصل و گرمی هوا کاهش نیابد نرخ جدیدی در اوایل ماه رمضان اعلام خواهیم کرد.
گوشت مرغ در رمضان باید کمتر از 6000 تومان باشد مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: هر کیلوگرم گوشت مرغ در ماه رمضان نباید بیش از 6000 تومان به دست مصرف‌کننده برسد.
رییس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه : نرخ دل و جگر نسبت به سال گذشته حداقل 2 برابر شده است رییس اتحادیه دل و جگر و قلوه گفت: برای کاهش قیمت ها دولت به جای گوشت خالص دام زنده وارد کند.
گوشت مرغ ماه رمضان تامین است معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از برنامه‌ریزی برای تولید مرغ و تخم‌مرغ مورد نیاز ماه رمضان خبر داد و گفت: با توجه به میزان جوجه‌ریزی فروردین و اردیبهشت برای تامین گوشت مرغ در بازار مشکلی ن . . .
صفحه 49 از 53  اول  قبلی   44    45    46    47    48    49    50    51    52    53   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی‌های مفیدبرای قلب یک متخصص قلب و عروق گفت: ایرانی ها به جای روزانه ۴...

  نگین‌ دندان عامل پوسیدگی است نصب نگین زیبایی دندان در صورتیکه بهداشت دهان و دند...

  کودکان به نوشیدن چای عادت نکنند کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شب یلدا فقط برای خوردن میوه و تنقلات نیست/ آداب غیرمرسوم را از شب یلدا حذف کنید پایگاه خبری لقمه: شاید نتوان برای برخی آداب و رسوم شب یلدا جایگزینی تعریف کرد، اما حالا در این شرایط اقتصادی بیایید کاری کنیم که دیگر انار دانه درشت و هنداونه بزرگ قرمزرنگ مشکلی بر مشکلات خانواده‌ها در این شب باستانی اضافه نکند.
عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.
لاغری و لاغرشدن با 7 قدم کوتاه لاغر شدن و لاغر ماندن دغدغه بسیاری از مردم است.
نان‌های رژیمی چقدر رژیمی‌اند!؟ این روزها نان‌های رژیمی تهیه شده از آردهای مختلف و با مخلفاتی مثل سبزیجات معطر و شوید، زیره، شاه‌دانه، کنجد و دانه آفتابگردان سوپرمارکت‌ها را تسخیر کرده‌اند.